Διεξάγεται το Ατρόμητος - ΑΕΚ, απαλλάχθηκαν οι Περιστεριώτες
i

Ατρόμητος - ΑΕΚ/©Intime

Διεξάγεται το Ατρόμητος - ΑΕΚ, απαλλάχθηκαν οι Περιστεριώτες

Sportal newsroom 09:52 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 14.02.2023

Το πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε τον Ατρόμητο κι αποφάσισε τον επανορισμό του αγώνα με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ Ατρομήτου κι ΑΕΚ δεν πραγματοποιήθηκε, αφού στην καθιερωμένη μέτρηση που πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο διαπιστώθηκε πρόβλημα με τις διαστάσεις στις εστίες. Τελικά, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων, προκειμένου να παρθεί η απόφαση.

Ατρόμητος: «Ο Μανούχος ήθελε να προκαλέσει βλάβη σε εμάς και τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:45 - 09.02.2023

Ατρόμητος: «Ο Μανούχος ήθελε να προκαλέσει βλάβη σε εμάς και τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό»

Με ένα υπόμνημα 21 σελίδων ο Ατρόμητος επιτέθηκε στον διαιτητή Μανούχο, τονίζοντας πως ήθελε να προκαλέσει βλάβη στον ίδιο και τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη, με παρόντες επίσης τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που έκαναν πρόσθετη παρέμβαση ζητώντας να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, όπως φυσικά και οι Περιστεριώτες, ενώ η Ένωση ζήτησε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, λόγω υπαιτιότητας των γηπεδούχων για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Τελικά, η τύχη του αγώνα αποφασίστηκε σήμερα (14/02), καθώς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague ενημέρωσε ότι θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία, λόγω έλλειψης υπαιτιότητας της ομάδας του Περιστερίου. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι απαλλάχθηκαν από κάθε υπαιτιότητα για το θέμα που είχε προκύψει με το ύψος της εστίας και τους αναγνωρίστηκε ότι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διεξαχθεί το ματς.

Πλέον αναμένουμε την αντίδραση της ΑΕΚ σχετικό με το αν θα κάνει χρήση του δικαιώματός της να κάνει έφεση, ενώ το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και στο Διεθνής Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

Η απόφαση καταλήγει αναφέροντας πως το δικαιοδοτικό όργανο «... ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλούμενη από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψης υπαιτιότητας. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την υπό στοιχείο Β’ ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει τις ως άνω (υπό στοιχ. Γ, Δ) πρόσθετες παρεμβάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να επανοριστεί ο αγώνας που δεν διεξήχθη στην Αθήνα, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στις 5-2-2023 και ώρα 17.30 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ με γηπεδούχο την ομάδα της πρώτης από τις δύο διαγωνιζόμενες Π.Α.Ε. και ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος από την ενιστάμενη παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής».