Αλλαγή έδρας στα ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό

Ατρόμητος - Ολυμπιακός

i

©Intime

Αλλαγή έδρας στα ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 15:12 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 18.08.2023

Ο Ατρόμητος έκανε αίτημα για αλλαγή έδρας στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μεταξύ Ατρομήτου και Ολυμπιακού, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο γήπεδο «Άγγελος Ράμφος», θα πραγματοποιηθεί τελικά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά από σχετικό αίτημα των Περιστεριωτών. 

Ο λόγος είναι οι εργασίες που πραγματοποιούνται στον χλοοτάπητα του γηπέδου στο Περιστέρι οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Γι’ αυτό και όπως όλα δείχνουν οι έδρες στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα αλλάξουν σειρά.

Ετσι, η αναμέτρηση του δευτέρου γύρου που ήθελε τον Ολυμπιακό γηπεδούχο, θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, με γηπεδούχο τον Ατρόμητο. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι του δευτέρου γύρου είναι για τη 15η αγωνιστική. 

Βέβαια για να οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη αλλαγή θα πρέπει να εγκριθεί κι από τις 14 ομάδες της Stoiximan Super League, οι οποίες βέβαια αναμένεται να απαντήσουν θετικά στο αίτημα της ομάδας του Περιστερίου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος αναζήτησε κάθε τρόπο ώστε να δώσει το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εντός έδρας, ωστόσο η πιο κοντινή λύση για να πραγματοποιηθεί αυτό ήταν να αναμετρηθεί με τους «ερυθρόλευκους» στο Πανθεσσαλικό στον Βόλο. Ενα σενάριο το οποίο δύσκολα θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα...

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι μετά τη σχετική συμφωνία Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού, η Super League ανακοίνωσε επίσημα ότι η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει το Σάββατο (3/9) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην Αθήνα, και όχι στη Λιβαδειά, όπως είχε προκύψει από την κλήρωση. Η διοργανώτρια Αρχή είχε αποδεχθεί το αίτημα των Βοιωτών για να δώσουν το ματς με το «τριφύλλι» ως φιλοξενούμενοι λόγω της ανετοιμότητας του γηπέδου τους. Και, παράλληλα, στον αγώνα του δεύτερου γύρου να είναι εκείνοι οι γηπεδούχοι.