Ανανεώνει με τον Ατρόμητο ο Κιβρακίδης

Κυριάκος Κιβρακίδης

i

© Intime

Ανανεώνει με τον Ατρόμητο ο Κιβρακίδης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:25 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 23.06.2023

Παίκτης του Ατρόμητου θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο ο Κυριάκος Κιβρακίδης, αφού η ομάδα αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Παίκτης του Ατρόμητου θα παραμείνει ο Κυριάκος Κιβρακίδης για μία ακόμα σεζόν, αφού η ομάδα του Περιστερίου αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Πιο αναλυτικά, ο δεξιός μπακ συμφώνησε με το κλαμπ για την επέκταση της μεταξύ τους συμφωνίας και μέσα στη μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα ο Κιβρακίδης

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα ήθελε στην ομάδα φέτος, μετά τον τραυματισμό του, η ομάδα του δεν ξεχνάει τις υπηρεσίες του, τις οποίες προσφέρει από το 2014. Μάλιστα, ο ίδιος ξεπέρασε τα όποια προβλήματα έχει και ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Κρις Κόουλμαν.

Ο Κιβρακίδης φαίνεται πως βρίσκεται ανάμεσα στους λίγους που δεν ανήκουν στο ξεσκαρτάρισμα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Θυμίζουμε πως μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, από το κλαμπ αποχώρησαν στο σύνολο δέκα ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ατρομήτου - Στο Πήλιο θα γίνει το βασικό στάδιο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:03 - 18.06.2023

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ατρομήτου - Στο Πήλιο θα γίνει το βασικό στάδιο

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, όπου θα γίνει στην Πορταριά του Πηλίου, ενώ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα παίξει εφτά φιλικά.

 Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Ντάνι Σουάρεθ, Γιάννης Οικονομίδης, Βίνταρ Κιάρτανσον, Αγκιμπού Καμαρά, Ντόριν Ροτάριου, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος, Ανδρέας Γιαννιώτης και Δημήτρης Χατζηισαΐας, αποτελούν τους παίκτες που είπαν «αντίο» στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κιβρακίδης έχει αγωνιστεί συνολικά σε 210 παιχνίδια με τη φανέλα των Περιστεριωτών, έχοντας πετύχει τρία γκολ και οκτώ ασίστ. Οι επτά από αυτές αφορούν τα προκριματικά του Europa League.