Νέα καταγγελία Ατρομήτου: «Η ΑΕΚ γνώριζε για τα δοκάρια πριν έρθει στο γήπεδό μας»
i

Ατρόμητος - ΑΕΚ/©Intime

Νέα καταγγελία Ατρομήτου: «Η ΑΕΚ γνώριζε για τα δοκάρια πριν έρθει στο γήπεδό μας»

Sportal newsroom 09:00 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 06.02.2023

Στον Ατρόμητο καταγγέλλουν ότι η ΑΕΚ γνώριζε για την διαφορά των εκατοστών στα δοκάρια και πήγε στο Περιστέρι με σκοπό να μην αγωνιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στον Ατρόμητο, από την Ένωση έστειλαν τον διαιτητή μόλις βγήκε για το ζέσταμα να μετρήσει με κορδέλα της τροχαίας, τονίζοντας πέντε φορές ότι οι «κιτρινόμαυροι» την πήραν από την αστυνομία και ότι δεν την έφεραν εκείνοι.

Οπως τονίζουν η διαφορά ήταν πέντε εκατοστά στο τέρμα της φυσούνας και τρία στο άλλο. Από την πλευρά του, ο ρέφερι Μανούχος ζήτησε να διορθωθεί το πρόβλημα, ωστόσο τα τέρματα δεν μπορούσαν να βγουν διότι είναι τσιμενταρισμένα και από πάνω υπάρχει χώμα και χλοοτάπητας. Ετσι σκάφτηκαν ελάχιστα (για 5 εκατοστά) και ομαλοποιήθηκε το έδαφος.

Στη συνέχεια ο Μανούχος βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να μετρήσει. Ωστόσο, η μία εστία ήταν όπως έπρεπε και η άλλη είχε στο κέντρο της, διαφορά ενός εκατοστού. Οι Κονέ και Παπαδόπουλος φώναζαν στον Μανούχο πως υπάρχει χαντάκι (στη γραμμή της εστίας που είχε σκαφτεί) και εκείνος πετούσε την μπάλα πάνω, λέγοντας ότι δεν έχει θέμα.

Στον Ατρόμητο, υποστηρίζουν ότι σε εκείνο το σημείο οι άνθρωποι της ΑΕΚ υπέδειξαν στον Μανούχο να μετρήσει και σε άλλα σημεία όπως και έπραξε. Υπήρξε σημείο με διάφορα δύο εκατοστά και τέσσερα χιλιοστά.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα και πότε αναμένονται οι αποφάσεις για το Ατρόμητος - ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:25 - 06.02.2023

Ποια είναι τα επόμενα βήματα και πότε αναμένονται οι αποφάσεις για το Ατρόμητος - ΑΕΚ

Η τύχη της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΑΕΚ θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, μετά την αναβολή λόγω προβλήματος με τις διαστάσεις στις δύο εστίες. Ποια είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν.

 «Έλα τελείωσε το τώρα» του φώναζαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Μάλιστα, στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρει πουθενά για αυλάκια και χαντάκια.

Μάλιστα, στον Ατρόμητο ισχυρίζονται ότι μπροστά από τις εστίες πάντοτε χαλάει το χορτάρι από τις κινήσεις και το ζέσταμα του τερματοφύλακα και πως μπορεί να αλλοιωθεί από τις καιρικές συνθήκες. Η ομάδα του Περιστερίου, αμφισβητεί μάλιστα την κορδέλα και τις μετρήσεις των διαιτητών και, πλέον, ελπίζει ότι θα δικαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες, με την διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία.