Ο δήμαρχος Περιστερίου ευχήθηκε για τα 100 χρόνια του Ατρόμητου: «Από την ώρα που κατάλαβα τον εαυτό μου, η ομάδα ήταν κομμάτι της ζωής μου»

Ανδρέας Παχατουρίδης

i

©Intime

Ο δήμαρχος Περιστερίου ευχήθηκε για τα 100 χρόνια του Ατρόμητου: «Από την ώρα που κατάλαβα τον εαυτό μου, η ομάδα ήταν κομμάτι της ζωής μου»

Sportal newsroom 14:05 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 26.05.2023

Ο Ατρόμητος γιορτάζει 100 χρόνια ζωής και ο δήμαρχος Περιστερίου έστειλε τις δικές του ξεχωριστές ευχές.

Έναν αιώνα ζωής συμπληρώνει η ιστορική ομάδα του Ατρομήτου Περιστερίου και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ετοιμάσει αρκετά πράγματα για να τιμήσουν τον σύλλογο, την πόλη και την εν γένει ιστορία της ομάδας.

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης έστειλε τις δικές του ξεχωριστές ευχές για τα σημερινά (26/05) γενέθλια του Ατρομήτου.

Η ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:

Μία είναι η ομάδα! Μία είναι και η πόλη!

Πόλη και ομάδα στην πορεία του χρόνου, συμβαδίζουν, γράφουν τη δική τους ιστορία και την μοιράζονται μαζί με όλους τους Περιστεριώτες, ανάμεσα στα γκολπόστ, μέσα στο αγωνιστικό τερέν, αλλά και μέσα στα όνειρά τους. Από την ώρα που κατάλαβα τον εαυτό μου, η ομάδα της πόλης που μας γέννησε, ήταν και στιγμή δεν έπαψε να είναι, ζωτικό κομμάτι της οικογένειας και της ζωής μας. Λαχτάρα, καρδιοχτύπι, κερκίδα και σέντρα, όλα μαζί, υπάρχουν για να φωνάζουν μια ολόκληρη ζωή, «Ατρόμητος»! 

Πόλη και ομάδα στην πορεία του χρόνου, συμβαδίζουν, γράφουν τη δική τους ιστορία και την μοιράζονται μαζί με όλους τους Περιστεριώτες, ανάμεσα στα γκολπόστ, μέσα στο αγωνιστικό τερέν, αλλά και μέσα στα όνειρά τους. Από την ώρα που κατάλαβα τον εαυτό μου, η ομάδα της πόλης που μας γέννησε, ήταν και στιγμή δεν έπαψε να είναι, ζωτικό κομμάτι της οικογένειας και της ζωής μας. 

Λαχτάρα, καρδιοχτύπι, κερκίδα και σέντρα, όλα μαζί, υπάρχουν για να φωνάζουν μια ολόκληρη ζωή, «Ατρόμητος»! 

Ομάδα και πόλη, στη διάκριση και τη νίκη, αντάμα και αναπόσπαστα. 20 χρόνια τώρα, ως Δήμαρχος Περιστερίου, μιας πόλης πρωταγωνίστριας του λεκανοπεδίου και όχι μόνον, στο ίδιο κάδρο του οράματος και της ευθύνης μου, με την πόλη μας μαζί, βάζω πάντοτε και τον ένα και μοναδικό Ατρόμητο. «Ατρόμητος» και «Περιστέρι», μια ενιαία δύναμη αγάπης, πανίσχυρη και ιστορική. 

Ανδρέας Παχατουρίδης Δήμαρχος Περιστερίου