«Σε συζητήσεις ο Ατρόμητος με τη Σέλτικ για τον Σορό»

Ισμαΐλα Σορό

i

©Getty Images

«Σε συζητήσεις ο Ατρόμητος με τη Σέλτικ για τον Σορό»

Δημήτρης Χούπης 23:37 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 29.08.2023

Ο Ατρόμητος σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σκωτία είναι σε επαφές με τη Σέλτικ για την απόκτηση του Ισμαΐλα Σορό.

Ο Ατρόμητος είναι σε αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Ισμαΐλα Σορό. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα από Σκωτία, η ομάδα του Περιστερίου είναι σε επαφές με τη Σέλτικ για την απόκτηση του 25χρονου με τη μορφή δανεισμού. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ όμως είναι μια περίπτωση που εξετάζεται, αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια με μεγαλύτερο το συμβόλαιο του παίκτη. 

Ο Ιβοριανός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την Αρούκα της Πορτογαλίας, έχοντας τριάντα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα της Γκομέλ από τη Λευκορωσία και της Μπνέι Γιεχούντα από το Ισραήλ. Με τους Κέλτες έχει 43 συμμετοχές, ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο Σκωτίας και Λιγκ Καπ Σκωτίας. 

Στη Λαμία το Κηφισιά - Ατρόμητος 

Σε ουδέτερη έδρα θα γίνει ο αγώνας της Κηφισιάς με τον Ατρόμητο την Παρασκευή (1/9). Συγκεκριμένα το παιχνίδι θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων έχει έδρα στην Καισαριανή, όπου γίνονται έργα και ακόμα δεν είναι έτοιμο το γήπεδο. 

Σοκ στον Ατρόμητο: Με πρόβλημα στην καρδιά διαγνώστηκε ο Τζαβίδας - Οι επόμενες ενέργειες και το ιστορικό με τον αδερφό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:50 - 27.08.2023

Σοκ στον Ατρόμητο: Με πρόβλημα στην καρδιά διαγνώστηκε ο Τζαβίδας - Οι επόμενες ενέργειες και το ιστορικό με τον αδερφό του

Ο 19χρονος επιθετικός του Ατρόμητου, Μάριος Τζαβίδας λόγω ενός προβλήματος υγείας απέχει το τελευταίο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Περιστεριωτών.

Δεύτερη έδρα έχει δηλώσει το γήπεδο στο Περιστέρι, αλλά από τη στιγμή που αγωνίζεται εναντίον του Ατρομήτου θα γίνει στη Λαμία.