Σοκ στον Ατρόμητο: Με πρόβλημα στην καρδιά διαγνώστηκε ο Τζαβίδας - Οι επόμενες ενέργειες και το ιστορικό με τον αδερφό του
i

© ΙΝΤΙΜΕ

Σοκ στον Ατρόμητο: Με πρόβλημα στην καρδιά διαγνώστηκε ο Τζαβίδας - Οι επόμενες ενέργειες και το ιστορικό με τον αδερφό του

Sportal newsroom 12:50 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 27.08.2023

Ο 19χρονος επιθετικός του Ατρόμητου, Μάριος Τζαβίδας λόγω ενός προβλήματος υγείας απέχει το τελευταίο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Περιστεριωτών.

Ένα απρόοπτο προέκυψε για τον Ατρόμητο. Ο Μάριος Τζαβίδας κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων στην έναρξη της προετοιμασίας εμφάνισε καρδιακές αρρυθμίες, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός προπονήσεων κατόπιν υπόδειξης των θεράποντων ιατρών, μέχρι να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Όλο αυτό το διάστημα, ο νεαρός φορ που είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα υπολογιζόταν σε μεγάλο βαθμό από την ομάδα και ειδικότερα από τον Κρις Κόλμαν, είναι σε διαδικασία εξειδικευμένων εξετάσεων, σε μια διαδικασία που μόνο απλή δεν χαρακτηρίζεται από τους ιθύνοντες στο Περιστέρι.

Με αφορμή την ανακοίνωση της πρώτης αποστολής της σεζόν, ο Ατρόμητος ενημέρωσε για τις εξελίξεις, τονίζοντας ότι απαιτείται η απαραίτηση διακριτικότητα αυτές τις ώρες και σημειώνουν ότι προφανώς θα σταθούν στο πλευρό του αθλητή και της οικογένειάς του, εφόσον χρειαστεί η αρωγή της ομάδας. 

Θυμίζουμε ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του Μάριου, Σπύρος, ο οποίος αποτελούσε επίσης προϊόν των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, σταμάτησε το ποδόσφαιρο πριν από περίπου ένα χρόνο σε ηλικία 20 ετών, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας το οποίο ανακάλυψε το 2020.