Σενάριο για Γιαταρά και Ατρόμητο - Διάψευση από τους Περιστεριώτες

Ο Γιαταρά

Σενάριο για Γιαταρά και Ατρόμητο - Διάψευση από τους Περιστεριώτες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:14 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 09.11.2023

Δημοσίευμα από τη Γουϊνέα υποστηρίζει πως ο Λαμινέ Γιαταρά βρίσκεται στα «ραντάρ» του Ατρόμητου, με την ομάδα του Περιστερίου να το διαψεύδει.

Το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου ολοένα και πλησιάζει, με τις ομάδες να ετοιμάζονται να ενισχυθούν εν όψει συνέχειας στη σεζόν. Σε αυτή την εξίσωση αναμένεται να μπει και ο Ατρόμητος, ο οποίος θέλει να ανατρέψει τη μέχρι τώρα κατάσταση στη Stoiximan Super League και να παραμείνει άνετα στην κατηγορία. 

Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να συνδέονται με το «Αστέρι», είναι εκείνο του Λαμινέ Γιαταρά. Πρόκειται για τον 30χρονο επιθετικό της Αραράτ Aρμένια, ο οποίος αποτελεί βασικό «γρανάζι» της ομάδας με 14 εμφανίσεις μέχρι στιγμής. O ίδιος υπέγραψε με την ομάδα τον περασμένο Αύγουστο και έκτοτε αποτελεί άτομο εμπιστοσύνης για τον προπονητή του.

Τι έγινε με τον Ίλιτς σε δύο ματς του Ατρόμητου που δεν έγινε με τον Κόουλμαν σε επτά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:00 - 07.11.2023

Τι έγινε με τον Ίλιτς σε δύο ματς του Ατρόμητου που δεν έγινε με τον Κόουλμαν σε επτά

Το δύο στα δύο έκανε ο Ατρόμητος με τον Ίλιτς στο τιμόνι του, επικρατώντας του Άρη με σκορ 3-1. Αυτό που πέτυχε ο Σέρβος τεχνικός σε αυτά τα δύο παιχνίδια, δεν κατάφερε να το πετύχει ο Κόουλμαν σε επτά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γουϊνέα, από όπου και κατάγεται ο ποδοσφαιριστής, ο Ατρόμητος τον έχει προσθέσει στα «ραντάρ» του, ως μία εξτρά λύση για τον Σάσα Ίλιτς. Εντούτοις, από τη μεριά των Περιστεριωτών το εν λόγω δημοσίευμα διαψεύδεται, με τον σύλλογο να υποστηρίζει πως δεν βρίσκεται στη λίστα της.