Κόουλμαν και του χρόνου στον Ατρόμητο

Κρις Κόουλμαν

i

© Intime

Κόουλμαν και του χρόνου στον Ατρόμητο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:01 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 16.06.2023

Ο Κρις Κόουλμαν θα παραμείνει στον Ατρόμητο και την ερχόμενη σεζόν, αφού ο Ουαλός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον σύλλογο.

Με τον Κρις Κόουλμαν στον πάγκο του θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στην επερχόμενη σεζόν, αφού ο Ουαλός και η ομάδα ήρθαν σε προφορική συμφωνία για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας. Το μόνο που μένει είναι το τυπικό σκέλος και εντός των επόμενων 24ωρων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί Αξίζει να σημειωθεί πως την πληροφορία περί συμφωνίας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σύλλογος.

Θετική η ομάδα - Θετικός και ο Κόουλμαν

Το όνομα του Κόουλμαν είχε συνδεθεί με σενάρια αποχώρησης από το Περιστέρι, ωστόσο ο ίδιος επιθυμούσε όσο τίποτα άλλο να παραμείνει στο κλαμπ. Έτσι, την Παρασκευή οι δύο πλευρές συναντήθηκαν με στόχο να βρουν μία κοινή γραμμή. Αυτή τελικά βρέθηκε και έτσι ο 53χρονος θα συνεχίσει τη θητεία του στους Περιστεριώτες.

Ο Βρετανός τεχνικός αποτελεί προπονητής του κλαμπ από τον Ιανουάριο του 2022 και έχει δώσει το «παρών» σε 55 αγώνες της ομάδας. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο ολοκληρωνόταν στις 30 Ιουνίου.