«Ο Ροντρίγκες διαπραγματεύεται με τον Ατρόμητο και μία ακόμα ομάδα»

«Ο Ροντρίγκες διαπραγματεύεται με τον Ατρόμητο και μία ακόμα ομάδα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:17 - 15.07.2023

Το όνομα του Ραμίρο Ρουίς Ροντρίγκες φαίνεται πως εξετάζει ο Ατρόμητος, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

Οι ομάδες της Stoiximan Super League βρίσκονται σε μεταγραφικό κλοιό και ψάχνουν τους ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν στο ρόστερ της επερχόμενης σεζόν. Ανάμεσα τους και ο Ατρόμητος, ο οποίος αφού πρώτα αποδέσμευσε αρκετούς παίκτες, πλέον ψάχνει εκείνους που θα τον κάνουν πιο ισχυρό εν όψει της νέας χρονιάς.

Σε συζητήσεις με Ροντρίγκες ο Ατρόμητος

Ήδη αρκετά ονόματα έχουν προστεθεί στις επιλογές του Κρις Κόλμαν και στο κομμάτι της επίθεσης εκείνος που ήρθε να την ενισχύσει είναι ο Νίκος Βέργος. Ωστόσο, ο νεαρός σέντερ φορ - ο οποίος αγωνίζεται και στις πτέρυγες - πιθανόν να μην είναι το μοναδικό απόκτημα όσον αφορά τη γραμμή κρούσης. Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ντανιέλ Κορονέλ, οι Περιστεριώτες έχουν βάλει στο στόχο έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αρκετό μέλλον μπροστά του.

Ο λόγος για τον Ραμίρο Ρουίς Ροντρίγκες, ο οποίος, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατρόμητου και μίας ακόμα ομάδας. Μάλιστα, στην ανάρτηση του ο Κορονέλ υποστηρίζει ότι ο εκπρόσωπος του έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και με τις δύο πλευρές, τονίζοντας πως αναμένονται εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, επομένως δεν αποκλείεται η ομάδα του να τον πουλήσει προκειμένου να αποκομίσει έσοδα από εκείνον.

Ο ίδιος αγωνίζεται στην Αθλέτικο Τουκουμάν από την αρχή της καριέρας του και έχει φορέσει τη φανέλα της συνολικά σε 99 παιχνίδια, σκοράροντας 10 γκολ. Θετικό στοιχείο του ποδοσφαιριστή είναι πως μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ παράλληλα έχει δοκιμαστεί και στο χώρο της μεσαίας γραμμής σε κάμποσα παιχνίδια.