Ο Ατρόμητος κλείνει τον Ουκρανό στόπερ Μαξίμ Ιμερέκοφ

Ο Μαξίμ Ιμερέκοφ.

i

©instagram/zoryaluhansk

Ο Ατρόμητος κλείνει τον Ουκρανό στόπερ Μαξίμ Ιμερέκοφ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:42 - 13.07.2023

Μία ανάσα από την απόκτηση του 32χρονου Ουκρανού Ιμερέκοφ είναι ο Ατρόμητος.

Μία ακόμα μεταγραφή έχει στα σκαριά ο Ατρόμητος.

Μετά την απόκτηση του Αργεντινού Ασεβέδο, η ομάδα του Περιστερίου είναι μία ανάσα κι από την απόκτηση του Μαξίμ Ιμερέκοφ. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 23/1/91, έχει ύψος 1,86 κι έμεινε ελεύθερος από τη Ζόρια, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος τη σεζόν που πέρασε, πίσω από Σαχτάρ και Ντνίπρο-1.

Ο Ιμερέκοφ, μάλιστα, ήταν κι αρχηγός στη Ζόρια Λουχάνς. Ο Ουκρανός άσος, αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει, εκτός απροόπτου, για δύο χρόνια. Ο Ιμερέκοφ την περασμένη περίοδο είχε 30 ματς, 4 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά στη Ζόρια τα δύο τελευταία χρόνια έχει 56 αγώνες, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Ιμερέκοφ ξεκίνησε στην Ακαδημία της Σαχτάρ Ντόνετσκ κι έφτασε μέχρι και τη β' ομάδα. Ακολούθησε το 2011 το επαγγελματικό συμβόλαιο στη Μέταλουργκ Ζαπορίζια. Εκεί πραγματοποίησε δέκα ματς και το 2013 μετακόμισε στην Ολεξάντρια, όπου σε δύο περιόδους μέτρησε 38 ματς και δύο γκολ. Το 2016 πήγε στην Τορπέντο και σε 2 χρονιά είχε 31 παιχνίδια, 2 γκολ και 2 ασίστ.

Η Κύπρος

Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε στον Ερμή Αραδίππου και ήταν η πρώτη φορά που βγήκε από τα σύνορα της Ουκρανίας. Στην Κύπρο έκανε 26 ματς και είχε 2 γκολ, ενώ το 2018 γύρισε στην πατρίδα του για τη Ντέσνα, στην οποία σε τρεις σεζόν είχε 66 συμμετοχές 4 γκολ και μία ασίστ.Τα δύο τελευταία χρόνια, λοιπόν, έπαιξε στη Ζόρια. Να σημειωθεί ότι ήταν μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας του.

Να θυμίσουμε την ανακοίνωση του Ατρόμητου για τον Λούκας Ασεβέδο: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λούκας Ασεβέδο, ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Λούκας Ασεβέδο (8/11/91) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και άρχισε τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες της Νιούελς Ολντ Μπόις. Ωστόσο, η πρώτη του ομάδα ως επαγγελματίας ήταν η Τίρο Φεδεράλ στην οποία παρέμεινε για μία σεζόν (2012/13), καθώς μέσω των εμφανίσεών του πήρε μεταγραφή στη Ροσάριο Σεντράλ. Στο διάστημα της παρουσίας του με τη Ροσάριο, αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμών σε Νουέβα Σικάγο, Εστουδιάντες, Φέρο Κάριλ Οέστε, Σανταμαρίνα και Σαν Μαρτίν.

Η έκπληξη του Ατρόμητου έκανε τον πιστό του φίλαθλο να τρέμει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:02 - 05.07.2023

Η έκπληξη του Ατρόμητου έκανε τον πιστό του φίλαθλο να τρέμει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω» (vid)

Στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου χορηγού και της καινούργιας φανέλας του Ατρομήτου βρέθηκε και ένας πιστός οπαδός, στον οποίο έκαναν μία εμφάνιση δώρο. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει το δώρο που του έδωσαν.

Η τελευταία το 2018 τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή και το 2019 πραγματοποίησε νέα μεταγραφή στην Κολόν. Έκτοτε, ακολούθησε το πέρασμά του σε Παλεστίνο και Πλατένσε.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα που πήρε το νούμερο 5».