Η έκπληξη του Ατρόμητου έκανε τον πιστό του φίλαθλο να τρέμει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω» (vid)

Ο Βέργος με τον οπαδό

i

©intime

Η έκπληξη του Ατρόμητου έκανε τον πιστό του φίλαθλο να τρέμει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω» (vid)

Δημήτρης Χούπης 22:02 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 05.07.2023

Στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου χορηγού και της καινούργιας φανέλας του Ατρομήτου βρέθηκε και ένας πιστός οπαδός, στον οποίο έκαναν μία εμφάνιση δώρο. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει το δώρο που του έδωσαν.

Ο Ατρόμητος παρουσίασε σήμερα (5/7) την καινούργια εμφάνιση για τη σεζόν 2023-24, αλλά και τον νέο χορηγό της ομάδας. Στην εκδήλωση παρόν ήταν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Περιστερίου, Γιουμπιτάνα, Τσιντώτας και Βέργος, αλλά και οι παλιοί Τζοβάρας και Χρήστος Δήμος

Την ίδια ώρα στην παρουσίαση ήταν ο τεχνικός του Ατρομήτου, Κρις Κόουλμαν. Εκτός από τους ανθρώπους της ομάδας βρέθηκε και ένας πιστός οπαδός. Ο οποίος έκανε το ταξίδι από τη Χαλκίδα για να δει την παρουσίαση της νέας φανέλας της αγαπημένης του ομάδας. 

©intime

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου του έκαναν ένα ξεχωριστό δώρο. Συγκεκριμένα του έδωσαν τη νέα φανέλα, με την οποία φωτογραφήθηκε τόσο με τον Ουαλό προπονητή όσο και με τον Νίκο Βέργο. Ο ίδιος μάλιστα έτρεμε από τη χαρά του λέγοντας εκείνη τη στιγμή πως «δεν μπορεί να το πιστέψει». 

©intime

Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και τον νέου χορηγό. Πιο αναλυτικά η Novibet θα είναι η κύρια χορηγός της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος και η Novibet ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη Novibet να αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας. Η Novibet θα σταθεί στο πλευρό μας τη σεζόν με την οποία γιορτάζουμε φέτος 100ά μας γενέθλια, υποστηρίζοντας έμπρακτα την επίτευξη των στόχων μας. 

Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Ζινκερνάγκελ είναι το κλειδί στη συμφωνία Ολυμπιακού-Τράμπζονσπορ για Γκόμες και Μπάρτρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:36 - 05.07.2023

Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Ζινκερνάγκελ είναι το κλειδί στη συμφωνία Ολυμπιακού-Τράμπζονσπορ για Γκόμες και Μπάρτρα

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να αναφέρουν ότι ο Ζινκερνάγκελ είναι το πρόσωπο που μπορεί να ξεκλειδώσει τις μεταγραφές των Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάτρα στον Ολυμπιακό.

Η συνεργασία της Novibet και της ΠΑΕ Ατρόμητος θα επεκταθεί και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ενέργειες που θα ενισχύσουν ευρύτερα την τοπική κοινωνία του Περιστερίου».