Χωρίς Τζαβέλλα και Βέργο αλλά με Ντιρκς κόντρα στον Άρη ο Ατρόμητος

Ο Γιώργος Τζαβέλλας

i

© Intime

Χωρίς Τζαβέλλα και Βέργο αλλά με Ντιρκς κόντρα στον Άρη ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:32 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 06.03.2024

Απόντες από το ματς του Ατρόμητου με τον Άρη θα είναι οι Τζαβέλλας και Βέργος, με τον Ίλιτς ωστόσο να περιλαμβάνει στην αποστολή του τον Ντιρκς

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει μακριά από την έδρα του τον Άρη, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα μετά τον Παναιτωλικό. Ο Σάσα Ίλιτς γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας, στην οποία δεν θα περιλαμβάνονται οι Νίκος Βέργος και Γιώργος Τζαβέλλας. 

Αφενός, ο επιθετικός δέχθηκε χτύπημα στο προηγούμενο παιχνίδι και επομένως είναι εκτός πλάνων, ενώ αφετέρου ο συμπαίκτης του ταλαιπωρείται από σύσπαση στη μέση. Την ίδια ώρα, στα ονόματα που επέλεξε ο Ίλιτς συμπεριλήφθηκε ο Ντιρκς, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου: 

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Άρη.Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (5/11, 20:15) στο «Κλ. Βικελίδης» για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

Η θέση του Ατρόμητου για το ενδιαφέρον του Ατζούν: «Αυτή είναι η αλήθεια»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:12 - 04.11.2023

Η θέση του Ατρόμητου για το ενδιαφέρον του Ατζούν: «Αυτή είναι η αλήθεια»

Τις τελευταίες ώρες έχει ακουστεί έντονα ότι ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλίτζαλι έχει δείξει ενδιαφέρον να αγοράσει τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει θέση και να λέει πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Βέργος λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Εκτός και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ταλαιπωρείται από σύσπαση στη μέση».