Χωρίς Τζαβέλλα ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία

Ο Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Χωρίς Τζαβέλλα ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:22 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 06.03.2024

Ο Ατρόμητος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Τζαβέλλα στο ματς εναντίον της Λαμίας, με τον αμυντικό των Περιστεριωτών να εκτίει ποινή κόντρα στους Φθιωτούς.

Μία δύσκολη έδρα επισκέπτεται ο Ατρόμητος το απόγευμα της Κυριακής (26/11), προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Λαμία, για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Σάσα Ίλιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, στην οποία δεν θα περιλαμβάνονται τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Ουαζντί Κεσχρίντα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, καθώς και ο ανέτοιμος Μαξίμ Ιμερέκοφ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (26/11, 19:30) στο «Αθανάσιος Διάκος» για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι, Βέργος, Τζοβάρας.

Πλησίασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, στο κατόπι τους και ο ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:24 - 25.11.2023

Πλησίασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, στο κατόπι τους και ο ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου

Ο Ολυμπιακός πλησίασε στον έναν βαθμό τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, έχοντας ματς περισσότερο, Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ μείωσε επίσης τη διαφορά από την κορυφή, μετά το 5-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Εκτός επιλογών έμειναν οι τιμωρημένοι Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, ενώ ο Μαξίμ Ιμερέκοφ που προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, θα παραμείνει εκτός αφού κρίνεται ακόμα ανέτοιμος».