Επιστροφή σε τρεις εβδομάδες για τον Γιουμπιτάνα - Επιτυχημένη η επέμβασή του στους κοιλιακούς

Ο Ντένζεν Γιουμπιτάνα

i

© Intime

Επιστροφή σε τρεις εβδομάδες για τον Γιουμπιτάνα - Επιτυχημένη η επέμβασή του στους κοιλιακούς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:54 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 06.03.2024

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα, με αφορμή ένα ζήτημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς του.

Ένα ζήτημα στους κοιλιακούς αντιμετώπιζε από την αρχή της σεζόν ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα, με τον ίδιο να ολοκληρώνει με επιτυχία τη χειρουργική επέμβαση την οποία έκανε την Τετάρτη (6/3). Η ομάδα και ο παίκτης έκαναν από κοινού διαχείριση του προβλήματος όλη τη χρονιά.

Εξετάζοντας τις καλύτερες πιθανές λύσεις, προτιμήθηκε το χειρουργείο προκειμένου να ξεπεραστεί το θέμα. Mάλιστα, ενώ μία τέτοια επέμβαση συνήθως θα κρατούσε τον ποδοσφαιριστή εκτός για 1,5-2 μήνες, επιλέχθηκε μία νέα μέθοδος που πραγματοποιείται στην Ιταλία που θα τον φέρει ξανά στα γήπεδα πολύ πιο γρήγορα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Σε επιτυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της ομάδας φυσικοθεραπευτών της ομάδας μας, Παναγιώτη Αμπελιώτη, ταξίδεψε στην Ιταλία από τη Δευτέρα προκειμένου να περάσει από σειρά εξετάσεων στο ιατρικό κέντρο «Isokinetic» της Μπολόνια και την Τρίτη εισήχθη στο νοσοκομείο «Rizzoli» της ίδιας πόλης για τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο.

Αποκάλυψη: Τότε ξαναμπαίνουν... μπουλντόζες στο γήπεδο στο Βοτανικό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:05 - 06.03.2024

Αποκάλυψη: Τότε ξαναμπαίνουν... μπουλντόζες στο γήπεδο στο Βοτανικό

Το Sportal αποκαλύπτει πότε ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός του Δήμου Αθηναίων για την επιλογή του Τεχνικού Συμβούλου της Διπλής Ανάπλασης και ποιο ποσό εξασφαλίζεται για τη συνέχιση του καθαρισμού του οικοπέδου στο Βοτανικό.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επέμβαση στους κοιλιακούς και ο παίκτης θα παραμείνει στην Ιταλία μέχρι το Σάββατο προκειμένου να περάσει από εξειδικευμένες εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο «Isokinetic».

Ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα αναμένεται να επιστρέψει στο Περιστέρι και το αθλητικό κέντρο της ομάδας μας από την Κυριακή και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους προβλέπεται σε 20-25 μέρες».