Μετά την έφεση του Βόλου για την υπόθεση Τετέι το πρόγραμμα των playouts
i

©intime

Μετά την έφεση του Βόλου για την υπόθεση Τετέι το πρόγραμμα των playouts

Sportal newsroom 16:55 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 06.03.2024

Η Super League έκανε γνωστό ότι το πρόγραμμα των playouts του πρωταθλήματος θα βγει μετά την έφεση του Βόλου για την υπόθεση Τετέι.

Η αρμόδια αρχή της Superleague έκανε γνωστό ότι το πρόγραμμα των playouts θα βγει μετά την εκδίκαση της έφεσης του Βόλου για την υπόθεση του Τετέι και τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο της ομάδας της Μαγνησίας, Αχιλλέα Μπέο.

Συγκεκριμένα η εκδίκαση της έφεσης έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (8/3) και μετά από αυτήν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play out θα μάθουν και το πρόγραμμά τους. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των playoffs έχει γίνει γνωστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής:

«Ομόφωνα η Τακτική Γενική Συνέλευση της Super League ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης «01/07/2022 – 30/06/2023» και απάλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «01/07/2022 – 30/06/2023».

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Ομόφωνα επικυρώθηκε η βαθμολογία κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, για τις θέσεις 1 έως και 6.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την τυπική επικύρωση των θέσεων 7 έως και 14 της βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σε σχέση με τον αγώνα "Κηφισιά-Βόλος", καθώς και για τον τυπικό ορισμό των αγώνων των Stoiximan Super League Playouts.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων Stoiximan Super League Playoffs (ανδρών), αγων. περιόδου 2023 – 24 και το αναλυτικό πρόγραμμα για το σύνολο των αγωνιστικών (1η έως 10η), θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League https://www.slgr.gr/el/

Ομόφωνα εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την πλατφόρμα συλλογής δεδομένων διεθνούς οίκου, προς χρήση στους αναλυτές των τεχνικών επιτελείων των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε επίσης η συνεργασία με διεθνή οίκο για την καταγραφή-βιντεοσκόπηση για προπονητικούς σκοπούς (technical filming)».