Ο Πόνσε είναι ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ του 2024 μπροστά από Μαρτίνες και Ντιμπάλα!

Πόνσε

i

Έκι Πόνσε/intime

Ο Πόνσε είναι ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ του 2024 μπροστά από Μαρτίνες και Ντιμπάλα!

Κώστας Τόπας 12:19 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 06.03.2024

Ο Εζέκιελ Πόνσε διανύει μια αξιοζήλευτη στιγμή στην ΑΕΚ και καταγράφει στατιστικά τα οποία είναι πιο υψηλά από τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Πάουλο Ντιμπάλα.

O Εζεκιέλ Πόνσε βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς έχει ήδη φτάσει τα 11 γκολ στη Stoiximan Super League, πετυχαίνοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο μέσα στο 2024. Γι' αυτό και η «Αs» έκανε μια ειδική αναφορά στον Αργεντινό φορ της Ένωσης. Το εν λόγω δημοσίευμα με αφιέρωμα που δημιούργησε αποθέωσε τον Πόνσε, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 10 γκολ, μπροστά από ποδοσφαιριστές όπως οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Πάουλο Ντιμπάλα!

«Ο Εζεκιέλ Πόνσε έχει ανακτήσει και πάλι τη φόρμα του και το 2024 είναι ο κορυφαίος Αργεντινός σκόρερ με 10 γκολ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει σκοράρει περισσότερες φορές από σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως οι Μαρτίνες και Ντιμπάλα. Στα 26 του, έχει δρόμο ακόμα ωστόσο φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ο τόπος που του δίνει αυτοπεποίθηση.

Στην αρχή της φετινής σεζόν δυσκολεύτηκε αλλά το νέο έτος πηγαίνει πολύ καλά για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και κατάφερε να πετύχει εννιά γκολ στα πρώτα επτά παιχνίδια του 2024. Ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις του απέναντι σε Ατρόμητο, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ του Πόνσε έχουν βοηθήσει την ΑΕΚ που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ», αναφέρει η ισπανική «AS» στο ειδικό αφιέρωμα που έκανε για τον Αργεντινό φορ της ΑΕΚ.

Αξιο αναφοράς μάλιστα είναι και το γεγονός ότι στη λίστα βρίσκεται και ο Χουάν Μιριτέλο του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έχει πετύχει επτά γκολ μέσα στο 2024