Φιλικό μεταξύ Ατρόμητου και Λαμίας το Σάββατο (23/3)

Ατρόμητος - Λαμία

i

© Intime

Φιλικό μεταξύ Ατρόμητου και Λαμίας το Σάββατο (23/3)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:16 - 20.03.2024

Φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία, το ερχόμενο Σάββατο (23/3), με αφορμή τη διακοπή για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων.

Φιλικό κόντρα στη Λαμία θα δώσει ο Ατρόμητος το ερχόμενο Σάββατο (23/3), στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς καθώς και εκείνη του Λεωνίδα Βόκολου εκμεταλλεύτηκαν το κενό των εθνικών ομάδων και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία θα δώσει η ομάδα μας το προσεχές Σάββατο (23/3) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Σε αυτό τον αγώνα, ο προπονητής μας, Σάσα Ίλιτς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς.

Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος – Άγγελος Ράμφος και η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Για τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση θα είναι ανοικτή μόνο η θύρα 3 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό».

Τζαβέλλας: «Μου είπε ο Σπανός ότι για να δώσει το προπονητικό στην Εθνική, πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΣ»

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα playouts της Stoiximan Super League. Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής και σε ένα ματς-θρίλερ στο Περιστέρι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς πήρε τη νίκη χάρη στο... buzzer beater του Βέργου (3-2).

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το ματς, ο Γιώργος Τζαβέλλας στάθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Ελλάδας και στον επερχόμενο «τελικό» με το Καζακστάν. Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο των Περιστεριωτών, Γιώργο Σπανό, σχετικά με το προπονητικό κέντρο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Μου είχε πει ο πρόεδρος πως πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να μας δώσει το προπονητικό. Βρίσκεται πάντα δίπλα μας και βοηθάει την Εθνική ομάδα. Νομίζω τώρα θα μας το δώσει. Δεν μπορώ όμως να του αφιερώσω το γκολ, νομίζω καταλαβαίνετε τον λόγο, όμως τον ευχαριστώ κι εύχομαι να πάει η Ελλάδα στο Euro για να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Νομίζω πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, είναι η στιγμή τους. Δουλεύουμε μαζί τέσσερα και πλέον χρόνια κι αυτά τα παιδιά το αξίζουν να πάνε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Έχουν τη ψυχή, την καρδιά και την ποιότητα. Γιατί όχι;

Είμαι σίγουρος γι΄ αυτό, υπάρχει συσπείρωση πλέον. Η ομοσπονδία προσπαθεί, εμείς προσπαθούμε και ο προπονητής πάρα πολύ. Το καλοκαίρι να είμαστε στη Γερμανία χαρούμενοι».

Οι δηλώσεις του Τζαβέλλα από το 18:32'':