Ανησυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τούτου

Ανησυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τούτου

Σε αναμονή βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον τραυματισμό του Ζόρντι Οσέι-Τούτου στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Η αποτελεσματικότητα του Ατρόμητου που βρήκε τρία γκολ στις τέσσερις «μεγάλες» φάσεις που έκανε στον αγώνα, έκανε τη... διαφορά για τους Περιστεριώτες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρεμιέρα των playouts και τους χάρισε τη νίκη με 3-2, χάρις στο... buzzer-beater του Νίκου Βέργου στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Έντερ Γκονζάλεθ και Τζαβέλλα, ο ΠΑΣ «απάντησε» ισάριθμες με τους Παμλίδη και Εραμούσπε, όμως ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο με τον Βέργο στο 90’+6’ και «βύθισε» ακόμη περισσότερο την ομάδα της Ηπείρου που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. 

Ωστόσο πέρα από την ήττα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχασε και τον Ζόρντι Οσέι-Τούτου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι πέντε αλλαγές. Ο Τούτου κουτσαίνοντας προσπαθούσε να κινηθεί στο γήπεδο και από εκεί και πέρα δεν συνέχισε άλλο.

Ο τραυματισμός του Άγγλου μπακ χαφ φαίνεται πως είναι μυϊκός, αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί. Αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα άπαντες βρίσκονται σε αναμονή για τα νεότερα με το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Τούτου.  

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος πολυθεσίτης μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας, αλλά και ως αριστερός μέσος, έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπόχουμ, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. 

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 23 συμμετοχές στην Bundesliga. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ομάδες της Άρσεναλ, ενώ έχει περάσει και από τις Νότιγχαμ Φόρεστ και Κάρντιφ με συμμετοχές σε League One, αλλά και Championship