Ο Ατρόμητος «ξέρανε» τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις με τον Βέργο

Ο Ατρόμητος «ξέρανε» τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις με τον Βέργο

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:26 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 16.03.2024

Χάρη στο τέρμα του Νίκου Βέργου στο 90+5', ο Ατρόμητος επικράτησε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 και τον βύθισε στην βαθμολογία, για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Χάρη στο τέρμα του Νίκου Βέργου στο 90+5', ο Ατρόμητος επικράτησε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2, για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και στο 6ο λεπτό ο Παναγιώτης Τζίμας βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε μετά από έλεγχο στο VAR, καθώς η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη την τελική γραμμή. Νωρίτερα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι, μετά από κεφαλιά που πήρε μέσα από τη περιοχή.

Στο 18ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία όταν ο Έντερ έκανε τη κάθετη πάσα στον Καμαρά, αυτός έδωσε στον Κούεν, όμως το γύρισμα του ήταν κάκιστο. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 28ο λεπτό σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ο Ριένστρα έκανε το σουτ από το όριο της περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Κούεν και ο Τζίμας από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ έξι λεπτά μετά ο Μαρκετζάνι απέκρουσε το τελείωμα του Παμλίδη.

Ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα με τον Έντερ. Ο Κουέν έκανε τη σέντρα, η μπάλα ήρθε στον Ισπανό ποδοσφαιριστή και εκείνος με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Περιστεριώτες άγγιξαν το δεύτερο γκολ στο 45+4'. Ο Τζαβέλλας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα πήρε τροχιά, όμως ο Σούλης με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-0.

Στην επανάληψη βρήκε αυτό που έψαχνε στο πρώτο μέρος με τον Παμλίδη. Στο 49ο λεπτό ο Έλληνας εξτρέμ απέφυγε ωραία τον Κούντε και με καταπληκτικό τελείωμα έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 για τον ΠΑΣ.

Ωστόσο η ομάδα του Σάσα Ίλιτς είχε και πάλι τη λύση στο 61'. Μετά από γέμισμα ο Σούλης έδιωξε την μπάλα, αυτή κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στον Τζαβέλλα, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία για το 2-1 του Ατρόμητου.

Οι Ηπειρώτες δεν το έβαλαν κάτω και στο 85ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσια με τον Εραμούσπε. Ο Κιάκος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, αυτή βρήκε τον Αργεντίνο αμυντικό και με καταπληκτική κεφαλιά έκανε το 2-2 για τον ΠΑΣ.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 90+5'. Ο Βέργος πρόλαβε τον Σούλη στην έξοδο του και με ωραίο άγγιγμα της μπάλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2 του Ατρόμητου.

Οι ενδεκάδες

Ατρόμητος: Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Έρλινγκμαρκ, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Κούεν, Αντζιέλσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Τούτου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίμας, Ροσέρο, Παμλίδης.