Ράσταβατς: «Θα δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Ο Μίλαν Ράσταβατς

i

© Intime

Ράσταβατς: «Θα δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Στέλιος Βαρδάκης 20:23 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 16.03.2024

Για τους νέους παίκτες μίλησε ο Μίλαν Ράσταβατς, μιλώντας μετά το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - Βόλος. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Κόντης μίλησε για το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τον Βόλο (0-2), με τους Θεσσαλούς να παίρνουν το «διπλό» χάρη στα γκολ του Κόμπα και Γκαρσία. Ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στα νέα παιδιά, τονίζοντας πως θα τους δώσει χρόνο,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσταβατς:

«Σίγουρα το κίνητρο είναι ένας σημαντικός ρόλος αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τα πάντα. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται στα play out, μία δύσκολη διαδικασία από τη στιγμή που θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα, κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν αυτές τις ευκαιρίες. Το να το κάνεις αυτό σε αυτές τις συνθήκες είναι λίγο δύσκολο. Κατά τη διάρκεια των επόμενων αγώνων θα μπορέσουν να έχουν περισσότερο χρόνο, περισσότερη προσαρμοστικότητα και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Φάνηκε σήμερα ότι αυτό που παρουσιάσαμε δεν ήταν αρκετό, δυστυχώς είχαμε μόνο στιγμές, αυτό που χρειάζεται να έχουμε είναι σταθερότητα, καλές ενέργειες που να τις κάνουμε με μεγάλη επανάληψη είτε αφορά την επιθετική μας λειτουργία, είτε την αμυντική. Αυτό μας έλειψε σήμερα και είναι κάτι που θα το κυνηγήσουμε στους επόμενους αγώνες»

Κόντης: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε το κίνητρο για τα παιδιά»

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Κόντης μιλώντας για τη νίκη της ομάδας, στάθηκε στο κίνητρο που είχαν οι παίκτες του. Αναλυτικά στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Βόλου ανέφερε ότι.

Μπράτσος: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τον στόχο μας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:02 - 16.03.2024

Μπράτσος: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος, υποστήριξε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και έκανε σαφές πως θα δώσουν τα πάντα στη συνέχεια για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

«Το κίνητρο έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είπα στους παίκτες μου ότι ξεκινάμε ένα μίνι πρωτάθλημα επτά αγωνιστικών και σήμερα έπρεπε να μπούμε με το δεξί. Παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο αλλά θεωρώ ότι οι παίκτες μας είχαν τεράστιο κίνητρο να ξεκινήσουμε με το δεξί, με μία καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με δύο γκολ και με μία καθαρή νίκη για την ομάδα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και για τα παιδιά.

Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά θεωρώ ότι βλέποντας μέρα με τη μέρα τα παιδιά στις προπονήσεις, έχουν πράγματα να δώσουν, σήμερα έβγαλαν ένα κομμάτι του εαυτούς τους. Αρχίζουν και παίζουν πιο ελεύθερα, ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο, για μένα το ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση και χαρά, αν δεν χαίρονται αυτοί δεν θα μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι, και θέλουμε να μετουσιώνουμε την καλή εμφάνιση σε νίκη και τρεις βαθμούς».