«Λευκή» ισοπαλία στην Καισαριανή με παραπονεμένο τον ΟΦΗ και την Κηφισιά σε κίνδυνο

ΟΦΗ και Κηφισιά

«Λευκή» ισοπαλία στην Καισαριανή με παραπονεμένο τον ΟΦΗ και την Κηφισιά σε κίνδυνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:20 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 16.03.2024

Κηφισιά και ΟΦΗ δεν σκόραραν και έμειναν στο 0-0, για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με το αποτέλεσμα να βάζει σε κίνδυνο τους γηπεδούχους.

Στην Καισαριανή αναμετρήθηκαν Κηφισιά και ΟΦΗ, με το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League να λήγει ισόπαλο. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως τέρμα δεν σημειώθηκε και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Ένα αποτέλεσμα το οποίο βάζει σε κίνδυνο την ομάδα του Μπράτσου, που ενδεχομένως να βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη.

Με το «καλημέρα» η γηπεδούχος έψαξε ένα γρήγορο γκολ. Μόλις στο πρώτο λεπτό έφτασε μία ανάσα από αυτό, όμως ο Ματέους Σάντος είδε την προσπάθειά του στο δεύτερο δοκάρι να σταματά στη γραμμή. Ακολούθησε μία πίεση της ομάδας του Μπράτσου, όμως μέχρι το δεκάλεπτο το ματς είχε ισορροπήσει. Ο ΟΦΗ έφτασε τελικά στο προβάδισμα, με το τέρμα του Ισέκα στο 19ο λεπτό να φέρνει το 0-1. 

Εντούτοις, αυτό δεν μέτρησε, διότι ο επιθετικός ήταν εκτεθειμένος σύμφωνα με τον VAR. Αυτή η απειλή ταρακούνησε τους γηπεδούχους, που από εκεί και έπειτα ανέκτησαν τον έλεγχο. Η μεγάλη στιγμή ωστόσο ήρθε ξανά για τους φιλοξενούμενους, με τον ανενόχλητο Μπάκου να μην πλασάρει εύστοχα απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο. Το μομέντουμ λίγο πριν το τέλος ανήκε στους παίκτες του Δέλλα, με το ημίχρονο τελικά να ολοκληρώνεται με 0-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες έψαξαν και πάλι ένα γρήγορο γκολ. Όσο ο χρόνος περνούσε, ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που πλησιάζε το προβάδισμα. Σε αυτό πλησίασε ο Μπάκου, ο οποίος στο 64’ δεν μπόρεσε να κοντρολάρει όπως ήθελε την μπάλα. Βλέποντας πως οι Κρητικοί έχουν τον έλεγχο, η Κηφισιά έφερε πιο κοντά τις γραμμές της στην άμυνα. 

Ο ΟΦΗ συνέχισε να ψάχνει ένα γκολ, όμως οι μεγάλες ευκαιρίες στέρεψαν και τελικά τέρμα δεν σημειώθηκε. Οι Κρητικοί ναι μεν ήταν οι ευνοημένοι του αποτελέσματος συγκριτικά με την ομάδα των βορείων προαστίων, ωστόσο με μία νίκη απόψε θα έπαιρναν ισχυρό τρίποντο παραμονής.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο ΟΦΗ είχε ουκ ολίγες στιγμές να κάνει το 1-0, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από αυτές. Από την άλλη, η Κηφισιά αν είχε πετύχει εκείνο το γρήγορο γκολ με την ευκαιρία στο 1', τότε το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

ΜVP:

O Τσαπάν ήταν εκείνος που στάθηκε περισσότερο στο ύψος του. Έκοψε πολλές από τις επιθέσεις του ΟΦΗ, ανέβαινε να μαρκάρει συνεχώς και γενικά ήταν εκείνος που βοήθησε περισσότερο την ομάδα του, από το να γλυτώσει την ήττα.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεσέιρα, Κανάτζια, Μενέντες, Μιλίτσεβιτς, Μπιφουμά, Ματέους, Οζέγκοβιτς

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μπάκιτς, Μεγιάδο, Χιμένεθ, Μπάκου, Αποστολάκης, Ισέκα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: