Τα τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν τι συζήτησαν Τερίμ και Μουσλέρα

Φατίχ Τερίμ

i

Ιntime

Τα τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν τι συζήτησαν Τερίμ και Μουσλέρα

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:48 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 15.03.2024

Ο Φατίχ Τερίμ φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία στον Φερνάντο Μουσλέα να συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό, όμως σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ έθεσε μία απαράβατη προϋπόθεση.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν για τρίτη μέρα τη σύνδεση του Φερνάντο Μουσλέρα με τον Φατίχ Τερίμ και τον Παναθηναϊκό. Αποκαλύπτοντας μία νέα λεπτομέρεια της επικοινωνίας του Τούρκου προπονητή με τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, ο Τερίμ πράγματι έχει εκφράσει στον Μουσλέρα την επιθυμία να συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν. Όμως, ο 71χρονος τεχνικός δεν σκοπεύει επουδενί να προκαλέσει προβλήματα στη Γαλατασαραϊ, με την οποία έχει συνδέσει το μεγαλύτερο και πιο ένδοξο μέρος της καριέρας του.

Ο Τερίμ πανηγύρισε τίτλους με την «Τσιμ-μπομ», ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Μαζί της έχτισε τον μύθο του «αυτοκράτορα» και δεν πρόκειται να της… κλέψει τον αρχηγό και σημαντικότερο ποδοσφαιριστή της.

Καταρχάς, ο Μουσλέρα αντιμετωπίζει τον Τερίμ ως πατρική φιγούρα και διατηρούν τακτική επικοινωνία γιατί έχουν ανθρώπινη σχέση. Η οποία ξεφεύγει από το επαγγελματικό επίπεδο και τη συνεργασία τους στο «Αλί Σάμι Γεν».

Περαιτέρω, ο Τερίμ φέρεται να ξεκαθάρισε στον Μουσλέρα πως αν δεν συμφωνήσει με τη διοίκηση της Γαλατασαράι για την ανανέωση του συμβολαίου του, εκείνος θα τον περιμένει στην Αθήνα με μία σοβαρή πρόταση.

Άρα, τουλάχιστον προς το παρόν, από το Τριφύλλι δεν έχουν κινηθεί προς τον Μουσλέρα, κατόπιν υπόδειξης του Τερίμ. Υπάρχει μόνο μία γενική πρόσκληση του προπονητή του Παναθηναϊκού προς τον 38χρονο τερματοφύλακα, εφόσον εκείνος δεν ανανεώσει με τη Γαλατασαράι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…