Γιαννακόπουλος: «Η χθεσινή στενοχώρια συγκρίνεται μόνο με τους ημιτελικούς του Τελ Αβίβ και της Σαραγόσα»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

Δημήτρης Γιαννακόπουλος/©Intime

Γιαννακόπουλος: «Η χθεσινή στενοχώρια συγκρίνεται μόνο με τους ημιτελικούς του Τελ Αβίβ και της Σαραγόσα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:51 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 15.03.2024

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε τη στενοχώρια του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 71-65 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Πέμπτης (14/3) στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague. Το «τριφύλλι» υποχώρησε στο 18-11 και ισοβαθμεί πλέον με τον Ολυμπιακό, 5 αγωνιστικές πριν από το τέλος της regular season.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι «αιωνίων», δεν έκυψε τη στενοχώρια του για το χθεσινό αποτέλεσμα. Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ μέσω των social media σχολίασε την ήττα της ομάδας του συγκρίνοντας παράλληλα τη στεναχώρια από τη χθεσινή ήττα με εκείνες στους ημιτελικούς σε Τελ Αβίβ και Σαραγόσα.

«Δεν ντρέπομαι να πω ότι η χθεσινή στεναχώρια συγκρίνεται μόνο με τους ημιτελικούς του Τελ Αβίβ και της Σαραγόσα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

H... καρδούλα του Γιαννακόπουλου στον κόσμο του Ολυμπιακού (pics)
EUROLEAGUE

19:49 - 14.03.2024

H... καρδούλα του Γιαννακόπουλου στον κόσμο του Ολυμπιακού (pics)

Με το που εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε κοινή θέα στο ΣΕΦ, ύψωσε τα χέρια του και με αυτά σχημάτισε μία καρδιά και την... έστειλε στους φίλους των γηπεδούχων που το βράδυ της Πέμπτης (14/3) φιλοξενούν αυτόν και την ομάδα του.

Νωρίτερα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια, το οποίο ήταν ξεκάθαρο. «5/5 αυστηρά» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέτοντας ως στόχο αήττητο φινάλε στην κανονική διάρκεια, προκειμένου να έρθει το πλεονέκτημα έδρας.