H... καρδούλα του Γιαννακόπουλου στον κόσμο του Ολυμπιακού (pics)
i

© Intime

H... καρδούλα του Γιαννακόπουλου στον κόσμο του Ολυμπιακού (pics)

Γιώργος Γαβριλάκης 19:49 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 15.03.2024

Με το που εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε κοινή θέα στο ΣΕΦ, ύψωσε τα χέρια του και με αυτά σχημάτισε μία καρδιά και την... έστειλε στους φίλους των γηπεδούχων που το βράδυ της Πέμπτης (14/3) φιλοξενούν αυτόν και την ομάδα του.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε μία παρουσία-έκπληξη για τα δεδομένα και την προϊστορία των μεγάλων συναντήσεων ανάμεσα στους δύο «αιώνιων» αντιπάλων των ελληνικών γηπέδων.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, έφθασε στο Φάληρο με ισχυρή συνοδεία ασφαλείας, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά την είσοδό του στη γήπεδο του Ολυμπιακού και μόλις εμφανίστηκε σε κοινή θέα στις κερκίδες, ήθελε με τον τρόπο του να ευχαριστήσει για την φιλοξενία.

Σήκωσε τα χέρια του κρατώντας και δύο πακέτα τσιγάρα (ως συνήθως) στον αέρα και σχημάτισε μία καρδιά, που τον έδειξε προς όλους όσους βρίσκονταν στο γήπεδο. Και κατ' αρχάς (τουλάχιστον) έγινε αποδεκτή.

«Αστακός» το ΣΕΦ για Γιαννακόπουλο: Δείτε τη συνοδεία στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού (gallery)
EUROLEAGUE

18:49 - 14.03.2024

«Αστακός» το ΣΕΦ για Γιαννακόπουλο: Δείτε τη συνοδεία στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού (gallery)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει το «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ στο γήπεδο τηρούνται πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο Γιαννακόπουλος ήταν χαμογελαστός και ιδιαίτερα χαρούμενος που λαμβάνει και αυτός μέρος στο μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Euroleague, σε ένα γήπεδο που θεωρητικά δεν είναι... ευπρόσδεκτος και σίγουρα όχι αγαπητός από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων». Πρακτικά όμως, ο ίδιος με την απόφασή του να πάει στο ΣΕΦ, δείχνει την διάθεση για ομόνοια. Και σίγουρα η παρουσία του έχει έναν κάποιον συμβολισμό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!