Στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το μεγάλο ντέρμπι!

Στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το μεγάλο ντέρμπι!

Sportal newsroom 18:04 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 14.03.2024

Μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού, περίπου στις 18:00, έφθασε στο ΣΕΦ και ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το ματς της 29ης αγωνιστικής στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό.

Σχεδόν δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου ματς της 29ης αγωνιστικής, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έφθασε η αποστολή του φιλοξενούμενου Παναθηναϊκού. Μαζί της ήταν και ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε μία παρουσία-δήλωση εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» για την EuroLeague.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:45 και αναμένεται το αποτέλεσμα να επηρεάσει σημαντικά την βαθμολογική κατάταξη της κανονικής διάρκειας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Γιαννακόπουλος ήθελε πάρα πολύ να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, σε ένα γήπεδο που δεν συνηθίζει να εμφανίζεται λόγω της έντονης αντιπαλότητας που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά αυτή τη φορά θα είναι... εκεί!

Το... παραδέχτηκε η Euroleague: Αυτό που συμβαίνει στο ΣΕΦ δε συμβαίνει πουθενά αλλού - Τι γίνεται στο ΟΑΚΑ (vid)
EUROLEAGUE

15:54 - 14.03.2024

Το... παραδέχτηκε η Euroleague: Αυτό που συμβαίνει στο ΣΕΦ δε συμβαίνει πουθενά αλλού - Τι γίνεται στο ΟΑΚΑ (vid)

Η Euroleague πλέον, κρατάει στατιστική και για την απόδοση των φιλάθλων. Μετράει τα ντεσιμπέλ στα γήπεδα και για την 28η αγωνιστική η μεγαλύτερη ένταση ήχου εντοπίστηκε στο ΣΕΦ, όταν ο Ολυμπιακός νικούσε την Βίρτους - Στη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός και η... φασαρία του ΟΑΚΑ στο ματς κόντρα στη Βιλερμπάν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είχε αποφασίσει να εμφανιστεί και στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, που είχε διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Φεβρουάριο (με νικητή τον Ολυμπιακό), αλλά δεν είχε καταφέρει να προσγειωθεί λόγω τεχνικών προβλημάτων στο αεροσκάφος του και τελικά δεν είχε παρευρεθεί στο κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια». Τώρα, όμως, ο... διάδρομος ήταν ανοικτός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εμφανιστεί στις κερκίδες του ΣΕΦ.

🏀 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Pre game LIVE: Στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος, στην 12άδα Ουόκαπ και Γκος

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!