Από τον Λυκαβηττό στο ΣΕΦ - Η επίσκεψη της EuroLeague στην Αθήνα για το ντέρμπι της αγωνιστικής (vid)

Από τον Λυκαβηττό στο ΣΕΦ - Η επίσκεψη της EuroLeague στην Αθήνα για το ντέρμπι της αγωνιστικής (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 17:08 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 14.03.2024

Η EuroLeague μοιράστηκε στα social media ένα γενικό πλάνο των Αθηνών από τον λόφο του Λυκαβηττού, που σιγά σιγά εστίαζε στο γήπεδο που ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική.

Συνήθως οι τουρίστες, την πρώτη τους μέρα στην Αθήνα, επισκέπτονται την Ακρόπολη για να δουν τη θέα της πρωτεύσας από ψηλά. Η Euroleague όμως, κινήθηκε... εναλλακτικά και ανέβηκε στο Λυκαβηττό.

Από την πλατεία, έξω από το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στην κορυφή του λόφου, το βλέμμα του κάμεραμαν έπεσε κατευθείαν πάνω στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Έτσι προέκυψε το πλάνο που χρησιμοποίησε η EuroLeague στο επίσημο προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα εν είδει προαναγγελίας του μεγάλου ματς της 29ης αγωνιστικής.

Πέραν από το εντός των συνόρων ενδιαφέρον που προκύπτει από την κόντρα των δύο δημοφιλέστερων ομάδων της χώρας, ολόκληρη η Ευρώπη, αναμένει με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε, πρόκειται για δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το αποτέλεσμα του ματς θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην κατάταξη.

Έτσι, αφού η EuroLeague ευχήθηκε «Καλησπέρα από την ηλιόλουστη Ελλάδα», λίγο πριν πιάσει μία μπόρα στα βορειοδυτικά της Αττικής, ενημέρωσε ότι η αποστολή της βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και σύντομα θα μεταφερθεί στον Πειραιά. Το ματς ξεκινάει στις 19:45 στο ΣΕΦ και πέραν από τους διαχειριστές των Social Media της EuroLeague, στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκονται χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού, οι κερκίδες θα είναι γεμάτες και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί νέο ρεκόρ στα ντεσιμπέλ των φιλάθλων. Όμοιο και καλύτερο από αυτό που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι» την προηγούμενη αγωνιστική (28η) κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια.

🏀 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Pre game με LIVE εικόνα από το ΣΕΦ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!