Ανατροπή: Πρόβλημα στο αεροσκάφος δεν επέτρεψε στον Δ. Γιαννακόπουλο να προσγειωθεί στο Ηράκλειο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ανατροπή: Πρόβλημα στο αεροσκάφος δεν επέτρεψε στον Δ. Γιαννακόπουλο να προσγειωθεί στο Ηράκλειο!

Sportal newsroom 18:46 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 18.02.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, λόγω προβλήματος στο αεροσκάφος.

Η ώρα για την στέψη έφτασε. Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον νικητή να κατακτά τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ένα δέλεαρ πολύ σημαντικό, με τις δύο ομάδες να έχουν δουλέψει πολύ για να φτάσουν σε αυτόν τον στόχο.

Στο παιχνίδι αυτό αναμενόταν να δώσει το παρών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να σταθεί στο πλευρό των πράσινων στον μεγάλο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Κάτι που όμως δεν θα συμβεί.

Αιτία της εξέλιξης αυτής ήταν μια βλάβη στο αεροσκάφος που μετέφερε τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ προς την κρητική πόλη, από την Αθήνα. Στο αεροπλάνο υπήρξε πρόβλημα στο αεροσκάφος, το οποίο δεν του επέτρεψε την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και οδήγησε στο να επιστρέψει το αεροσκάφος στην Αθήνα όπου και προσγειώθηκε ομαλά.

Έτσι, παρά την μεγάλη επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του για το παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες και παρά το ταξίδι που έκανε από την Μαδρίτη, εν τέλει δεν θα βρεθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός