Στην Κρήτη για να δει από κοντά τον τελικό ο Γιαννακόπουλος

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στην Κρήτη για να δει από κοντά τον τελικό ο Γιαννακόπουλος

Sportal newsroom 13:56 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 18.02.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ενός στόρι στο Instagram άφησε να εννοηθεί πως το απόγευμα θα βρίσκεται στην Κρήτη και θα δει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου (18/2, 19:00) και λίγο αργότερα το ταξίδι του... επιβεβαιώθηκε!

Ένα ηλιόλουστο μεσημέρι του Φλεβάρη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ο αγαπημένος του Παναθηναϊκός παίζει τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο της Κρήτης (18/2, 19:00) και αυτός δεν ήταν δυνατόν να κάτσει... ήσυχος στην Αθήνα. 

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το story που ανέβασε στην πλατφόρμα του Instagram (χωρίς ήχο), αλλά με όλα τα στοιχεία να συνωμοτούν ότι ταξιδεύει στην Κρήτη με το αεροπλάνο του και ο λόγος είναι ο προφανής. 

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται κανείς να ακούσει τι λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να μαντέψει τον προορισμό του. Διότι, έχει χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα εικονίδια (emoji) στην ανάρτησή του που αποκαλύπτουν τα πάντα. Και ανάμεσά τους είναι η «αναχώρηση» (από την Μαδρίτη, όπου βρισκόταν), η «προσγείωση» (στο Ηράκλειο όπου κατευθύνεται), το Κύπελλο (που θέλει να κατακτήσει η ομάδα του) και αμέσως μετά η επιστροφή στη βάση!