Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει τον Βιλντόζα ούτε στον τελικό!

Λούκα Βιλντόζα

i

©Intime

Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει τον Βιλντόζα ούτε στον τελικό!

Ηλίας Λαλιώτης 12:28 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 18.02.2024

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν επιτρέπουν στον Λούκα Βιλντόζα να αγωνιστεί για τον Παναθηναϊκό στον σημερινό (18/2, 19:00) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τελικά, ο Λούκα Βιλντόζα δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης και το τζάμπολ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (18/2, 19:00, ΣΚΑΪ, Cosmote sports 5). 

Ο Αργεντίνος γκαρντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στον ημιτελικό με τον Άρη νοιώθει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο του και δεν είναι σε θέση να πιέσει σωματικά τον εαυτό του για να εμφανιστεί με αθλητική περιβολή στο ντέρμπι των «αιωνίων». 

Ο Βιλντόζα, έπαιξε μόνο στο πρώτο ματς του Final 8, με αντίπαλο την ΑΕΚ, αλλά τότε ήταν που προέκυψε το νέο πρόβλημά του. Έμεινε στο παρκέ για 7'51'', είχε 0/3 σουτ, από ένα ριμπάουντ, ασίστ, κλέψιμο και λάθος, αλλά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης άρχισε να ενοχλείται και να πονάει. 

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο Sportal: «Ξέρουμε τον τρόπο για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:44 - 18.02.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο Sportal: «Ξέρουμε τον τρόπο για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μιλάει στο Sportal για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και δίνει το σύνθημα για επιστροφή του τριφυλλιού στις κατακτήσεις τροπαίων.

Πάντως, ο Αργεντίνος αποτελεί τη μόνη απουσία για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο κόουτς Εργκίν Αταμάν έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ μία απουσία στον τελικό θα έχει και ο Ολυμπιακός, μιας και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δεν θα αγωνιστεί

🔴 Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!