Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με φόντο την  κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ουόκαπ - Σλούκας

i

©Intime

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με φόντο την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον για πέμπτη φορά φέτος, με τον νικητή της αναμέτρησης να είναι και εκείνος που θα σηκώσει το Κύπελλο Ελλάδας στον ουρανό της Κρήτης!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Αταμάν – Μπαρτζώκας. Σλούκας – Παπανικολάου. Μεγάλο παιχνίδι το σημερινό στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης, το οποίο θα κρίνει και τον νικητή του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι και το φαβορί, αλλά με μικρή διαφορά, υπέταξε τον Άρη και προκρίθηκε στον τελικό, την ώρα που ο Ολυμπιακός, χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά και χωρίς να απειληθεί, πέρασε το εμπόδιο του Προμηθέα.

Κάπως έτσι φτάνουμε το «τώρα» και τον μεγάλο τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο κλειστό «Δύο Αοράκια» το απόγευμα της Κυριακής (18/02) με ώρα έναρξης τις 19.00, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία και για τους δύο.

Ο μεν Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 6 σερί χαμένους και να δείξει πως έχει αφήσει και σε θέμα τίτλων πίσω την τραγική διετία. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, με 6 σερί τίτλους στην Ελλάδα να φτάνουν στη δική του τροπαιοθήκη, θέλει να φτάσει στον μαγικό αριθμό «7».

Ο Παναθηναϊκός μετρά 2 διαδοχικές νίκες, για το πρωτάθλημα, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Σούπερ Καπ, στη Ρόδο, ενώ πήραν το «διπλό» και στην αναμέτρηση της Euroleague στο ΟΑΚΑ την πρώτη αγωνιστική.

Ερωτηματικά υπάρχουν, με τον μεν Παναθηναϊκό να έχει αμφίβολο τον Λούκα Βιλντόζα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν ξέρει εάν θα μπορέσει να έχει στην διάθεσή του τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος.

Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, με την διοργάνωση του Final 8 να κλείνει ιδανικά, με μια μεγάλη γιορτή, όπως άλλωστε ήταν όλοι οι προηγούμενοι τελικοί που διεξήχθησαν στα «Δύο Αοράκια».

Το τζάμπολ του αγώνα, όπως είπαμε και παραπάνω, είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Νέας Αλικαρνασσού, ενώ ο τελικός θα μεταδοθεί από δύο κανάλια. Πρόκειται για το CosmoteSport, αλλά και τον ΣΚΑΪ, σε ζωντανή μετάδοση.

🔴Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός