Αυτοί είναι οι διαιτητές του μεγάλου τελικού: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμφώνησαν στον ορισμό τους

Αυτοί είναι οι διαιτητές του μεγάλου τελικού: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμφώνησαν στον ορισμό τους

Γιώργος Γαβριλάκης 11:12 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 18.02.2024

Χωρίς κλήρωση, αλλά με ορισμό προέκυψε η διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: Παπαπέτρου, Καρπάνου και Κατραχούρας οι «εκλεκτοί», στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών (Παναθηναϊκός-Εσπερίδες) σφυρίζουν οι Τσαρούχα, Αγραφιώτης και Χριστινάκης.

Το πρωί της Κυριακής (18/2), στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης, εκεί που φιλοξενείται το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και ολοκληρώνεται με τον τελικό (19:00, ΣΚΑΪ, Cosmote sports 5) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, προέκυψε η τριάδα διαιτητών στο μεγάλο ματς των «αιωνίων» που κρίνει και το τρόπαιο. 

Παρά το γεγονός ότι αρχικά είχαν σκεφτεί την επιλογή των ρέφερι μέσω κλήρωσης, τελικά οι εμπλεκόμενοι (και οι ομάδες) αποφάσισαν σε μία συναινετική επιλογή. 

Έτσι, προέκυψε η παρουσία των Πέτρου Παπαπέτρου, Ηλία Καρπάνου και Γιώργου Κατραχούρα. Αυτοί θα αναλάβουν να διευθύνουν το «ντέρμπι αιωνίων», ενώ στον τελικό των Γυναικών, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες (18/2, 13:30, Cosmote Sports) διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Βάσω Τσαρούχα, Αγραφιώτης και Χριστινάκης.

🔴Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!