Απίστευτη στιγμή: Νεαρή φίλαθλος ευστόχησε σε τρελό σουτ από το κέντρο και κέρδισε 3.000€ (vid)
i

© Intime

Απίστευτη στιγμή: Νεαρή φίλαθλος ευστόχησε σε τρελό σουτ από το κέντρο και κέρδισε 3.000€ (vid)

Γιάννης Λιβανός 15:45 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 18.02.2024

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Εσπερίδες Καλλιθέας. Μια νεαρή φίλαθλος κέρδισε 3.000 ευρώ ευστοχώντας σε απίθανο σουτ από το κέντρο του γηπέδου.

Παναθηναϊκός και Εσπερίδες Καλλιθέα αναμετρήθηκαν στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών. Στο ημίχρονο λοιπόν του αγώνα και με τις παίκτριες των δύο ομάδων να βρίσκονται στα αποδυτήρια, μία νεαρή φίλαθλος δοκίμασε τις μπασκετικές της ικανότητες σε σχετικό διαγωνισμό

Μάλιστα η εν λόγω κοπέλα κατάφερε να ευστοχήσει σε απίθανο σουτ από το κέντρο του γηπέδου, με σούτ που μέχρι και ο Στίφεν Κάρι θα ζήλευε, «χαρίζοντας» με αυτόν τον τρόπο μία απίστευτη στιγμή στο γήπεδο, «Δύο Αοράκια». Το έπαθλο βέβαια αυτού του σουτ ήταν μία επιταγή 3.000 ευρώ!

Την επιταγή αυτή για το χρηματικό πόσο την παρέδωσε στην τυχερή φίλαθλο η πρώην παίκτρια μπάσκετ, Εβίνα Μάλτση. Όπως έγινε γνωστό, η αθλήτρια έχει σήμερα τα γενέθλιά της και αγωνίζεται σε τοπική ομάδα καλαθοσφαίρισης, τον Ανδρογέα Ηρακλείου. 

Επομένως δεν ήταν μόνο θέμα τύχης το εν λόγω καλάθι, αφού φαίνεται πως η νεαρή... το κατέχει το άθλημα.

«Σάρωσε» τις Εσπερίδες και έβαψε... πράσινο το Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

15:12 - 18.02.2024

«Σάρωσε» τις Εσπερίδες και έβαψε... πράσινο το Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός

Σε μονόλογο μετέτρεψε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ο Παναθηναϊκός που χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε των Εσπερίδων (87-62), κάνοντας το repeat στις κατακτήσεις του θεσμού.

Δείτε παρακάτω το φανταστικό καλάθι: