«Μέσα» Ουόκαπ και Γκος για τον Ολυμπιακό, εκτός ο Λαρεντζάκης

Τόμας Ουόκαπ

i

Τόμας Ουόκαπ/©Intime

«Μέσα» Ουόκαπ και Γκος για τον Ολυμπιακό, εκτός ο Λαρεντζάκης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:09 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 14.03.2024

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους Τόμας Ουόκαπ και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, την ώρα που ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έμεινε εκτός 12άδας.

Με δύο πολύ σημαντικές επιστροφές θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Αυτό γιατί ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του δύο πολύ σημαντικά όπλα για την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του.

Πιο συγκεκριμένα, στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, για την Euroleague, οι Τόμας Ουόκαπ και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έχουν τεθεί στη διάθεση του Έλληνα προπονητή, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα τους στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι δύο παίκτες δεν είχαν αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας, λόγω τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, ωστόσο ενόψει του ντέρμπι έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Μπαρτζώκα, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας τους.

Την ίδια ώρα, εκτός αποστολής τέθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, με τον Μπαρτζώκα να τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή, ωστόσο δεν ήταν έτοιμος για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Pre game LIVE: Στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος, στην 12άδα Ουόκαπ και Γκος

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης