Μυθικός Χουάντσο, «έσκασε» με γυαλί ηλίου και παντόφλα στο ΣΕΦ (vid)

Μυθικός Χουάντσο, «έσκασε» με γυαλί ηλίου και παντόφλα στο ΣΕΦ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:40 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 14.03.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εμφανίστηκε στο ΣΕΦ με γυαλί ηλίου, όπως και οι Λεσόρ και Ναν, μόνο που ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήθελε να είναι ακόμα πιο... άνετος γι' αυτό και δεν έβαλε παπούτσια. Φόρεσε τις παντόφλες του...

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η αποστολή του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου, Ολυμπιακού.

Κι ενώ ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η παρουσία του στο ΣΕΦ αποτελεί... έκπληξη, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του... έκλεψε μέρος της λάμψης του.

Διότι, ο Ισπανός φόργουορντ, με στυλ rock star ή πιο σωστά στυλ hollywood star, μιας και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία στις ΗΠΑ («Hustle», 2022), έκανε αισθητή την παρουσία του. Φορούσε γυαλί ηλίου και δεν το έβγαλε ακόμα και όταν μπήκε μέσα στο γήπεδο.

Το ίδιο όμως, έκαναν και οι Αμερικανοί συμπαίκτες του. Ο Τζέριαν Γκραντ και ο Κέντρικ Ναν. Ειδικά ο δεύτερος δεν τα βγάζει σχεδόν ποτέ από το πρόσωπό του. Ο Χουάντσο όμως, προχώρησε ένα βήμα... παραπέρα σε άνεση και στυλ.

Διότι, δεν ήθελε να πόδια του να πιέζονται πριν το σούπερ ντέρμπι και γι' αυτό επέλεξε να μην φορέσει παπούτσια. Έβαλε τις κάλτσες του και τις άνετες παντόφλες...

🏀 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Pre game LIVE: Στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος, στην 12άδα Ουόκαπ και Γκος

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!