ΜακΚίσικ στο Sportal: «Για εμάς δεν ήταν μόνο μία νίκη, αλλά πολύ περισσότερα - Σκέφτομαι το Final 4 κάθε βράδυ»

Sportal newsroom 23:30 - 14.03.2024

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (71-65) και τόνισε ότι εκείνος σκέφτεται κάθε μέρα το Final 4.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 71-65 του Παναθηναϊκού AKTOR για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τις 18 νίκες στη διοργάνωση, ενώ έχει πλεονέκτημα και πιθανή ισοβαθμία μεταξύ τους.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πέτυχε σημαντικούς πόντους στο ματς. Ο Αμερικανός μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το τέλος του αγώνα και σημείωσε: «Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Η αυτοπεποίθηση είναι πάντα εδώ. Δεν είναι πολύ ξένοι που μπορούν να έχουν τέτοια υποστήριξη από το κοινό. Χαίρομαι που το έζησε και ο Μόουζες Ράιτ»

«Θα δούμε από το βίντεο τι πήγε λάθος σε αυτό το παιχνίδι. Για εμάς δεν είναι μόνο μία νίκη, αλλά πολλά περισσότερα», σχολίασε ο ΜακΚίσικ για το ματς στο ΣΕΦ

Τι ισχύει σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας - Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός παραμένει μπροστά από τον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

22:59 - 14.03.2024

Τι ισχύει σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας - Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός παραμένει μπροστά από τον Ολυμπιακό

Στη ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα, αλλά μετά από 29 αγώνες στην EuroLeague, 18 νίκες πέραν των δύο ελληνικών ομάδων έχει και η Φενέρμπαχτσε. Έτσι οι «πράσινοι» εκμεταλλεύονται (προς το παρόν) την συνθήκη και παραμένουν στην τετράδα της Euroleague.

«Δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος. Τι περιμένετε να πω: ότι πηγαίνω για μπάντζι τζάμπινγκ. Παίκτες τραυματίζονται κάθε μέρα. Αν έβαζα τη σύζυγό μου να απαντήσει, η απάντηση θα ήταν διαφορετική», απάντησε ο Αμερικανός παίκτης για τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός.

«Το σκέφτομαι κάθε βράδυ, κάθε ημέρα. Να είμαστε εκεί και να έχουμε μία ακόμη ευκαιρία. Ίσως θα έπρεπε να ανταμειφθούμε που έχουμε περάσει αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Θα πάω σπίτι του Σπανούλη και θα το γιορτάσουμε!», είπε ο ΜακΚίσικ για το ενδεχόμενο πρόκρισης στο Final 4.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 71-65: Ασύλληπτος Ράιτ στη ντερμπάρα του ΣΕΦ & «πόλεμος» για την 4άδα!