Σερέλης στο Sportal: «Μπορούμε να κάνουμε πέντε νίκες και να φτάσουμε εκεί που πρέπει»

Sportal newsroom 23:10 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 14.03.2024

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε στην κάμερα του Sportal ότι οι εύκολοι πόντοι που πήρε ο Ολυμπιακός «πλήγωσαν» τον Παναθηναϊκό AKTOR (71-65) στο ντέρμπι του ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 71-65 του Παναθηναϊκού AKTOR για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τις 18 νίκες, όσες και το τριφύλλι. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Μιλώντας στην κάμερα του Sportal, μετά το τέλος του αγώνα, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε πολλούς εύκολους πόντους στους Πειραιώτες. Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε X-Factor τον Μόουζες Ράιτ, που πέτυχε 19 πόντους στον αγώνα.

«O Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνά του. Βιαστήκαμε να επιτεθούμε. Δώσαμε την ευκαιρία να κλέψει μπάλες και να βάλει εύκολα καλάθια. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε μία μικρή διαφορά υπέρ μας. Το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν πολύ κακό για εμάς. Στο τέλος πρέπει να βάλει κάποιο μεγάλο σουτ. Δεν το κάναμε και ήρθε η ήττα», τόνισε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης

Για Ράιτ, βοηθός του Εργκίν Αταμάν δήλωσε: «Κοιτάζουμε τους αριθμούς, τα νούμερα. Σήμερα καταφέραμε και σταματήσαμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην περιφέρεια. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στον Πίτερς. Πάντα θα βρεθεί ένας παίκτης που θα είναι X-Factor. Ο Ράιτ στην αρχή σκόραρε εύκολα καλάθια. Από τα λάθη μας αφήσαμε τον Ράιτ να σκοράρει εύκολους πόντους και να πάρει ψυχολογία».

«Τα 18 λάθη είναι ένας μεγάλος αριθμός, ακόμη και με αυτά ήμασταν μέσα στον αγώνα. Σε μεγάλο διάστημα του αγώνα σταματήσαμε τον Ολυμπιακό. Έχασε ένα σουτ ο Κώστας με καλές προϋποθέσεις που θα πήγαινε το ματς στον πόντο», είπε ο Χρήστος Σερέλης για τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR στον αγώνα.

«Ήταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς γιατί ξέραμε ότι με 2-0 ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν πιο σημαντικό για βαθμολογικούς λόγους για τον Ολυμπιακό. Με τη Βίρτους είναι κρίσιμο ματς αλλά και με την Μπαρτσελόνα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η διαφορά. Με πέντε νίκες θα είμαστε εκεί που πρέπει. Μπορούμε να κάνουμε πέντε νίκες», σχολίασε ο Χρήστος Σερέλης για τη σημασία του αγώνα.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 71-65: Ασύλληπτος Ράιτ στη ντερμπάρα του ΣΕΦ & «πόλεμος» για την 4άδα!