Γκος στο Sportal: «Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση»

Sportal newsroom 22:59 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 14.03.2024

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (71-65) για την 29η αγωνιστική της Euroleague και τόνισε η ομάδα του έκανε ένα ακόμη βήμα για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 71-65 του Παναθηναϊκού AKTOR για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τις 18 νίκες, όσες και το τριφύλλι αλλά απέκτησε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος μίλησε στην κάμερα του Sportal και υπογράμμισε ότι ήταν δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα του. «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Μέχρι τα μισά της εβδομάδας δεν ξέραμε ποιοι θα παίξουν. Με το επιτελείο να κάνει σπουδαία δουλειά παίξαμε. Πάλεψα μαζί με τους συμπαίκτες μου και φτάσαμε στη νίκη», ανέφερε αρχικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

«Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Απομένουν πέντε πολύ σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς. Κάθε φορά που κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό για εμάς. Ξέραμε ότι θα γινόταν μάχη. Έχουν πολύ καλή ομάδα, έχουμε κι εμείς πολύ καλή ομάδα», σχολίασε ο Ουίλιαμς - Γκος για τη σημασία της νίκης.

Ο Γκος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την παρουσία του κόσμου. «Ελπίζω να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν. Αν έχουμε το πλεονέκτημα στα playoffs θα είναι σημαντικό για εμάς. Παλεύουμε γι' αυτό για να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας», σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Θα είναι απίστευτο να κερδίσω τη Euroleague με τον Ολυμπιακό. Θα είναι τελείως διαφορετικό να κερδίσω το τρόπαιο γι' αυτούς τους οπαδούς, γι' αυτήν την ομάδα», κατέληξε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 71-65: Ασύλληπτος Ράιτ στη ντερμπάρα του ΣΕΦ & «πόλεμος» για την 4άδα!