Ο Ράιτ το είπε στο Sportal και το έκανε: «Φυλάω μερικά καρφώματα για τον Παναθηναϊκό»

Μόουζες Ράιτ

Ο Ράιτ το είπε στο Sportal και το έκανε: «Φυλάω μερικά καρφώματα για τον Παναθηναϊκό»

Χρήστος Τσάλτας 22:18 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 14.03.2024

Ο Μόουζες Ράιτ έκανε σπουδαία εμφάνιση, έβαλε στα... καλάθια τον Παναθηναϊκό και τήρησε όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal.

Το μεγάλο ντέρμπι του ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είχε έναν μεγάλο νικητή, την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με σκορ 71-65, αλλά και έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον Μόουζες Ράιτ, που σε ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πως παρά την απειρία του στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, έχει το potential για να κάνει σπουδαία πράγματα.

Αυτό το επιβεβαίωσε σε ακόμα ένα παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το κοντέρ έγραψε 19 πόντους, με 9/9 δίποντα και 3 ριμπάουντ, κερδίζοντας κατά κράτος τις μάχες κάτω από τα καλάθια. Κάτι που δεν ήταν τυχαίο, αλλά ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειάς του πάνω στο παρκέ.

Ο Αμερικανός σέντερ αποθεώθηκε από τον κόσμο, ακούγοντας ρυθμικά το όνομά του από την κερκίδα, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαίωσε όσα ο ίδιος είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Σε ερώτηση για το μαρκάρισμα του Ματίας Λεσόρ, με τον οποίο είχε πολλές μονομαχίες κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο εκρηκτικός σέντερ τόνισε: «Πάντα είμαι έτοιμος για τέτοιου τύπου ανταγωνισμό. Αυτό είναι το μπάσκετ. Μέσα στις γραμμές είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις όποιον βρεθεί απέναντί σου».

Η υπόσχεσή του ωστόσο ήταν να βγάλει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, χαρίζοντας καρφώματα και τάπες στη διάρκεια της αναμέτρησης. Μια υπόσχεση την οποία τήρησε και με το παραπάνω.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δουν οι οπαδοί μερικά μπλοκ και μερικά καρφώματα. Θα φέρουν ενέργεια κι εμείς θα προσπαθήσουμε να την ματσάρουμε και να τους ενθουσιάσουμε. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλή ενέργεια για όλους», ήταν τα λόγια του.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 71-65: Ασύλληπτος Ράιτ στη ντερμπάρα του ΣΕΦ & «πόλεμος» για την 4άδα!