Μπράτσος: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Κώστας Μπράτσος

i

© Intime

Μπράτσος: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Πάνος Κορομηλάς 20:02 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 16.03.2024

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος, υποστήριξε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και έκανε σαφές πως θα δώσουν τα πάντα στη συνέχεια για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Κηφισιά και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στην Καισαριανή, στα πλαίσια της πρεμιέρας των playouts. Οι κρητικοί ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως καμία ομάδα δεν βρήκε το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστείων, Κώστας Μπράτσος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλίσουν τους στόχους τους:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος:

Για τον παράγοντα «άγχος»: «Δεν είναι δικαιολογία αυτό, για το ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Όταν είσαι στην μεγάλη περιοχή αμαρκάριστος, οφείλεις να βάλεις γκολ. Ο αντίπαλος φυσικά ήταν πάρα πολύ καλός και μάλιστα στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν ιδιαίτερα απειλητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι εμείς είχαμε την ικανότητα να πάρουμε το παιχνίδι, τόσο με την τακτική μας, όσο και με τις ευκαιρίες που είχαμε.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και έδωσε ευκαιρίες και στις δύο ομάδες να σκοράρουν. Όπως λένε αν δεν μπορείς να νικήσεις προσπάθησε τουλάχιστον να μην χάσεις. Εμείς κρατάμε την προσπάθεια και στη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην επίθεση».

Για τη συνέχεια και για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Όταν βρίσκεσαι στα playouts, η συνέχεια είναι γενικά δύσκολη, αλλά εμείς οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα δείχνει ότι είναι δυνατή και δεν μπορεί κανείς να την καταβάλει εύκολα. Μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες για να κάνουμε τις ισοπαλίες νίκες».

«Λευκή» ισοπαλία στην Καισαριανή με παραπονεμένο τον ΟΦΗ και την Κηφισιά σε κίνδυνο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:20 - 16.03.2024

«Λευκή» ισοπαλία στην Καισαριανή με παραπονεμένο τον ΟΦΗ και την Κηφισιά σε κίνδυνο

Κηφισιά και ΟΦΗ δεν σκόραραν και έμειναν στο 0-0, για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με το αποτέλεσμα να βάζει σε κίνδυνο τους γηπεδούχους.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας, στάθηκε στη θετική εμφάνιση της ομάδας του και υποστήριξε πως η ομάδα του άξιζε τους τρεις βαθμούς της νίκης:

Για το τι έλειψε στην ομάδα του και δεν ήρθε η νίκη: «Σήμερα είχαμε δυο τρεις κλασσικές φάσεις για γκολ, τις οποίες δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε, αλλά κρατάω την πολύ καλή προσπάθεια των παικτών μου. Είχαμε καλή συγκέντρωση στο παιχνίδι και το ελέγξαμε, αν και ήμασταν λίγο βιαστικοί σε κάποιες στιγμές που μας περίμενε ο αντίπαλος πίσω από την μπάλα. Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα, γιατί όπως πήγαινε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και να είχαμε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ατρόμητο: «Εμείς διαρκώς κοιτάμε τα παιχνίδια να τα κερδίσουμε και ειδικά στην έδρα μας δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν βαθμό».