Ματς «τελικοί» στην πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League
i

©Intime

Ματς «τελικοί» στην πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League

Στέλιος Βαρδάκης 09:30 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 16.03.2024

Με τέσσερις αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα (16.03) το μίνι πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Αστέρας Τρίπολης - Βόλος, Κηφισιά - ΟΦΗ, Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός τα ματς.

Πρεμιέρα σήμερα (16.03) για το μίνι πρωτάθλημα των playouts της Stoiximan Super League με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ

Η αυλαία ανοίγει στην Αρκαδία με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται το Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στις 17:00. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι Αρκάδες που είναι στην 1η θέση με 31 βαθμούς και δεν κινδυνεύουν, εν αντιθέση με το Βόλο που είναι στην 7η με 19 πόντους και «καίγεται» για τη νίκη.

Με πολλές απουσίες η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς η οποία όμως έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θέλει να επιτρέψει στις επιτυχίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παπαδόπουλος και Μουνάφο, οι τιμωρημένοι Καλτσάς, Γιαμπλόνσκι, αλλά και οι Γκος, Τζουκάνοβιτς και Καρμόνα.

Η προετοιμασία της ομάδας της Μαγνησίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα ολοκληρώθηκε δίχως ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Χρήστος Κόντης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός μόνο οι δύο τιμωρημένοι Ασεχνούν και Μπαριέντος.

Το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS 6.

Η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Βόλο στην Τρίπολη θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε η ΔΕΑΒ, η οποία ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτεία. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 1η αγωνιστική των playoffs.

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΦΗ

Μισή ώρα αργότερα λαμβάνει χώρα στην Καισιαριανή ένα πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΟΦΗ. Στην 5η θέση οι γηπεδούχοι που έχουν 21 βαθμούς και χρειάζονται τη νίκη, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μία θέση πιο πάνω με 25 πόντους και θέλουν τη νίκη για να μη μπλέξουν με τις θέσεις του υποβιβασμού στην συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του για την πρεμιέρα των playouts. Εκτός παραμένουν οι Μποτία, Παπασάββας και Σνάιντερλεν, ενώ για λόγους τακτικής ο Έλληνας προπονητής δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κρίστινσον, Αντερέγκεν, Αντούνες και Κωνσταντακόπουλο.

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή των Κρητικών. Εκτός από αυτήν έμεινε ο Γιον Τοράλ, που δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, οι Ματέους ΜπρεσάνΧουάν Νέιρα και Ηλίας Σημαντηράκης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Γκουντμουντούρ Θοράρινσον, που δεν είναι διαθέσιμος λόγω τιμωρίας. Επίσης, για λόγους τακτικής ο 48χρονος τεχνικός άφησε εκτός τους ΣωτηρίουΚαλαφάτηΑδαμάκηΘεοδοσουλάκη και Κουτεντάκη.

Το ματς θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στις 19:30 έχει προγραμματιστεί η σέντρα για το ματς το Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Στην 2η θέση οι γηπεδούχοι με 28 βαθμούς αισθάνονται άνετα και δεν κινδυνεύουν, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που είναι τελευταίος με 18 και χρειάζεται καλή συγκομιδή βαθμών.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εν λόγω παιχνίδι και στη συνέχεια έγινε γνωστή η αποστολή, από την οποίο εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος υπέστη κάκωση στο τρίτο μετακάρπιο, αλλά και οι ΡομπάιγΓιουμπιτάναΑθανασίου και Κιβρακίδης.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους τραυματίες Πέδρο Κόντε και Γκέργκελι Νάγκι. Ο πρώτος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο δεύτερος έσπασε το μικρό δάχτυλο του χεριού του στη προπόνηση της Πέμπτης (14/3). Επίσης ο Κάρλες Σόρια είναι τιμωρημένος.

Το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS PRIME.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Το τελευταίο χρονικά ματς λαμβάνει χώρα στο Αγρίνιο στις 20:00 με τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό. Στην 6η θέση οι γηπεδούχοι με 20 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 3η με 27.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας, στην οποία βρίσκεται ο Μπακάκης.

Από την άλλη, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει μακριά από τις τελευταίες θέσεις.

Το ματς θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.