Χωρίς Ασεχνούν και Μπαριέντος ο Βόλος στην Τρίπολη

Χρήστος Κόντης

i

© Intime

Χωρίς Ασεχνούν και Μπαριέντος ο Βόλος στην Τρίπολη

Sportal newsroom 19:24 - 15.03.2024

Μόλις δύο ονόματα βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Χρήστου Κόντη εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League.

Το απόγευμα του Σαββάτου (16/03, 17:00) ο Βόλος φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Από τη μία οι Αρκάδες, που δεν έχουν κάποιο ισχυρό κίνητρο, αλλά έρχονται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και από την άλλη οι Θεσσαλοί, οι οποίο θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Η προετοιμασία της ομάδας της Μαγνησίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα ολοκληρώθηκε δίχως ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και στη συνέχεια έγινε γνωστή η αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός μόνο οι δύο τιμωρημένοι Ασεχνούν και Μπαριέντος.

Έτσι, ο Χρήστος Κόντης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς της Τρίπολης και συγκεκριμένα τους εξής: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Αλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Ολιβέρα, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Κεκλεισμένων των θυρών το Αστέρας Τρίπολης - Βόλος για την πρεμιέρα των playouts

Η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Βόλο στην Τρίπολη για την πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League (16/03, 17:00) θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε η ΔΕΑΒ, η οποία ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτεία. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 1η αγωνιστική των playoffs.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ' αριθμ. 8/13-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Playouts 2023/2024 - Super League, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του12ώρου, ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω γήπεδο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

Επισημαίνεται ότι τα γήπεδα, στα οποία πρόκειται να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Playouts 2023/2024 - Super League, ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και πληρούν τις προϋποθέσεις διεξαγωγής με σύννομη λειτουργία των καμερών.

Ειδικότερα, τα γήπεδα αυτά στα οποία θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Σαββάτου 16/03/2024 είναι:

- ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ «ΜΙΧ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ» για τον αγώνα ΚΗΦΙΣΙΑ - Ο.Φ.Η.

Αστέρας: «Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους, διαβεβαιώνουμε ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:23 - 14.03.2024

Αστέρας: «Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους, διαβεβαιώνουμε ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες»

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, με ανακοίνωση που εξέδωσε θέλησε να ξεκαθαρίσει πως προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

- ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για τον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ».