Με πολλές απουσίες κόντρα στον Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης

Μίλαν Ράσταβατς

i

©intime

Με πολλές απουσίες κόντρα στον Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης

Sportal newsroom 20:13 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 15.03.2024

Πολλά είναι τα προβλήματα στον Αστέρα Τρίπολης εν όψει του παιχνιδιού με τον Βόλο για την πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League.

Το απόγευμα του Σαββάτου (16/03, 17:00) ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Βόλο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Από τη μία οι Αρκάδες, που δεν έχουν κάποιο ισχυρό κίνητρο, αλλά έρχονται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και από την άλλη οι Θεσσαλοί, οι οποίο θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εν λόγω αναμέτρηση, με το απουσιολόγιο του Μίλαν Ράσταβατς να είναι γεμάτο. Εκτός είναι οι τραυματίες Παπαδόπουλος και Μουνάφο, οι τιμωρημένοι Καλτσάς, Γιαμπλόνσκι, αλλά και οι Γκος, Τζουκάνοβιτς και Καρμόνα.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους εξής: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Κωστέας.

Κεκλεισμένων των θυρών το Αστέρας Τρίπολης - Βόλος για την πρεμιέρα των playouts

Η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Βόλο στην Τρίπολη για την πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League (16/03, 17:00) θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε η ΔΕΑΒ, η οποία ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτεία. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 1η αγωνιστική των playoffs.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ' αριθμ. 8/13-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Playouts 2023/2024 - Super League, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του12ώρου, ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω γήπεδο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

Επισημαίνεται ότι τα γήπεδα, στα οποία πρόκειται να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Playouts 2023/2024 - Super League, ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και πληρούν τις προϋποθέσεις διεξαγωγής με σύννομη λειτουργία των καμερών.

Ειδικότερα, τα γήπεδα αυτά στα οποία θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Σαββάτου 16/03/2024 είναι:

- ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ «ΜΙΧ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ» για τον αγώνα ΚΗΦΙΣΙΑ - Ο.Φ.Η.

- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

- ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για τον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ».