Χωρίς Θοράρινσον η αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την Κηφισιά

Τραϊανός Δέλλας

i

© Intime

Χωρίς Θοράρινσον η αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την Κηφισιά

Πάνος Κορομηλάς 17:52 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 15.03.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΟΦΗ, ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά (16/3, 17:30) στην πρεμιέρα των Play Outs της Stoiximan Super League.

Το Σάββατο (16/3), είναι προγραμματισμένη η σέντρα των Play Outs της φετινής Stoiximan Super League, με τις μονομαχίες να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Βόλο, ο Ατρόμητος τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός τον Πανσερραϊκό, ενώ η Κηφισιά θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Καισαριανής.

Οι κρητικοί ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο με 25 βαθμούς και ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη διαδικασία των Play Outs απέναντι στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που τερμάτισε με 21 πόντους. Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας Τραϊανός Δέλλας, έκανε γνωστή την αποστολή του ΟΦΗ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Εκτός από αυτήν έμεινε ο Γιον Τοράλ, που δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, οι Ματέους Μπρεσάν, Χουάν Νέιρα και Ηλίας Σημαντηράκης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Γκουντμουντούρ Θοράρινσον, που δεν είναι διαθέσιμος λόγω τιμωρίας.

Επίσης, για λόγους τακτικής ο 48χρονος τεχνικός άφησε εκτός τους Σωτηρίου, Καλαφάτη, Αδαμάκη, Θεοδοσουλάκη και Κουτεντάκη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με την Κηφισιά:

Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλέιζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Χιμένεζ, Φελίπε, Μοσκέρα.

Λαμπρόπουλος: «Ο ΟΦΗ πληγώθηκε στα «μικρά» ματς»

Θυμίζουμε πως ο αμυντικός του ΟΦΗ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Action 24 «Πάμε γήπεδο», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν:

«Νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να πάμε χειρότερα, είχαμε μία κακή περίοδο. Ό,τι κάναμε ήταν λάθος σε αυτή την περίοδο. Σίγουρα το ρόστερ μας είναι για playoffs και όχι για playouts, γι’ αυτό ξεκινήσαμε φέτος. Κι εγώ όταν μπήκα στα αποδυτήρια το πίστευα περισσότερο από όλους

Περισσότερο μας πλήγωσαν τα θεωρητικά “μικρά” ματς, στα ντέρμπι βγάζαμε ένα άλλο πρόσωπο, κόψαμε βαθμούς από όλες τις μεγάλες ομάδες, εκτός από τον Ολυμπιακό, στο Γεντί Κουλέ. Μας πλήγωσε ότι χάναμε βαθμούς εκτός έδρας, δεν “σκοτώναμε” τους αντιπάλους μας. Αν χάναμε τα ντέρμπι και κερδίζαμε τους μικρούς, θα ήμασταν στα πλέι οφ».

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ στα Play Outs:

1η αγωνιστική: Κηφισιά - ΟΦΗ (16/03, 19:30)

2η αγωνιστική: ΟΦΗ - Ατρόμητος (30/03, 20:00)

3η αγωνιστική: ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (06/04, 20:00)

4η αγωνιστική: Πανσερραϊκός - ΟΦΗ (13/04, 15:00)

5η αγωνιστική: ΟΦΗ - Βόλος (20/04, 18:30)

6η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ (27/04, 20:00)

7η αγωνιστική: ΟΦΗ - Παναιτωλικός (11/05, 20:00)