Τζαβέλλας: «Μου είπε ο Σπανός ότι για να δώσει το προπονητικό στην Εθνική, πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΣ»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας

i

© Intime

Τζαβέλλας: «Μου είπε ο Σπανός ότι για να δώσει το προπονητικό στην Εθνική, πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΣ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:37 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 17.03.2024

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ατρόμητου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιώργος Τζαβέλλας αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, σχετικά με το προπονητικό κέντρο και την Εθνική ομάδα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα playouts της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής και σε ένα ματς-θρίλερ στο Περιστέρι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς πήρε τη νίκη χάρη στο... buzzer beater του Βέργου (3-2).

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το ματς, ο Γιώργος Τζαβέλλας στάθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Ελλάδας και στον επερχόμενο «τελικό» με το Καζακστάν.

Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο των Περιστεριωτών, Γιώργο Σπανό, σχετικά με το προπονητικό κέντρο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Μου είχε πει ο πρόεδρος πως πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να μας δώσει το προπονητικό. Βρίσκεται πάντα δίπλα μας και βοηθάει την Εθνική ομάδα. Νομίζω τώρα θα μας το δώσει. Δεν μπορώ όμως να του αφιερώσω το γκολ, νομίζω καταλαβαίνετε τον λόγο, όμως τον ευχαριστώ κι εύχομαι να πάει η Ελλάδα στο Euro για να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Νομίζω πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, είναι η στιγμή τους. Δουλεύουμε μαζί τέσσερα και πλέον χρόνια κι αυτά τα παιδιά το αξίζουν να πάνε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Έχουν τη ψυχή, την καρδιά και την ποιότητα. Γιατί όχι;

Είμαι σίγουρος γι΄ αυτό, υπάρχει συσπείρωση πλέον. Η ομοσπονδία προσπαθεί, εμείς προσπαθούμε και ο προπονητής πάρα πολύ. Το καλοκαίρι να είμαστε στη Γερμανία χαρούμενοι».

Οι δηλώσεις του Τζαβέλλα από το 18:32'':

Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Τζαβέλλα στη Βίκυ Κάβουρα (pic)

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα Βασίλη Σούλη στο 61ο λεπτό κι από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1).

Ο πολύπειρος στόπερ πανηγύρισε στέλνοντας φιλάκια προς την εξέδρα και στη συνέχεια πήρε τη μπάλα και την έβαλε μέσα από τη φανέλα του. Ο λόγος προφανής. Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Βίκυ Κάβουρα.