Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών ενόψει Καζακστάν (gallery)
i

©intime

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών ενόψει Καζακστάν (gallery)

Δημήτρης Χούπης 13:28 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 17.03.2024

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας πραγματοποίησαν την πρώτη συγκέντρωση ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν για τον ημιτελικό των playoffs του Euro 2024.

Σε κλίμα Καζακστάν αρχίζει και μπαίνει η Εθνική σιγά σιγά. Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ξεκινάνε την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τους Καζάκους για τον ημιτελικό των playoffs του Euro 2024. Σήμερα (17/3) μάλιστα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των διεθνών, όπου θα κάνουν την προπόνησή τους στο γήπεδο του Πανιωνίου, στη Νέα Σμύρνη.

Ενώ ιδανικά η προετοιμασία θα είναι για τον τελικό κόντρα είτε στο Λουξεμβούργο είτε στη Γεωργία. Στην αποστολή υπενθυμίζεται ότι έχει επιστρέψει ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος πραγματοποιεί μια τρομερή σεζόν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Στη σημερινή πρώτη προπόνηση λοιπόν θα δώσουν το παρών οι εν Ελλάδι διεθνείς, αλλά και μερικοί από το εξωτερικό.

Μέχρι την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ θα κάνουν προπόνηση στη Νέα Σμύρνη, ενώ την Τετάρτη η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με το Καζακστάν θα γίνει στην OPAP Arena. Σε περίπτωση που προκριθεί στον τελικό, τότε οι προπονήσεις θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου.

Στόχος της «γαλανόλευκης» είναι να πάρει τη νίκη κόντρα στο Καζακστάν την ερχόμενη Πέμπτη (21/3) και να προκριθεί στον τελικό των playoffs. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λουξεμβούργο - Γεωργία. Προφανώς και απώτερος σκοπός είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, για πρώτη φορά μετά το 2012. Ενώ παράλληλα αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα περάσει σε μεγάλο τουρνουά μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική έχει μάθει ήδη τον όμιλο, στον οποίο θα βρίσκεται σε περίπτωση που περάσει. Συγκεκριμένα, θα είναι στον έκτο όμιλο με αντιπάλους την Πορτογαλία, την Τσεχία και την Τουρκία.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.