Συνάντηση Μπαλτάκου με τους αρχηγούς της εθνικής Ελλάδας ενόψει Play Off του Euro 2024

Τάκης Μπαλτάκος

i

ΕΠΟ

Συνάντηση Μπαλτάκου με τους αρχηγούς της εθνικής Ελλάδας ενόψει Play Off του Euro 2024

Κώστας Τόπας 12:38 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 15.03.2024

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τους αρχηγούς της Εθνικής Ελλάδας Μπακασέτα, Μάνταλο και Τζαβέλλα ενόψει των ματς για τα Play Off του Euro 2024.

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί το Καζακστάν στην OPAP Arena στις 21 Μαρτίου 2024 σε μονό αγώνα ως γηπεδούχος και αν νικήσει θα παίξει στον τελικό των playoffs στις 26 Μαρτίου με τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Γεωργία και Λουξεμβούργο, για μια θέση στη Γερμανία.

Ενόψει των συγκεκριμένων αναμετρήσεων που έχει μπροστά της η εθνική μας ομάδα στο δρόμο για την πρόκριση στο Euro 2024, o πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τους αρχηγούς Μπακασέτα, Μάνταλο και Τζαβέλλα ώστε να μιλήσουν για θέματα που αφορούν τους εν λόγω αγώνες.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Συνάντηση με τους αρχηγούς της Εθνικής Ομάδας, Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Τζαβέλλα είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κύριος Παναγιώτης Μπαλτάκος στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κύριου Κώστα Κωνσταντινίδη.

Οι κλήσεις του Πογέτ για το Καζακστάν με φόντο την πρόκριση στο Euro
EURO

10:55 - 12.03.2024

Οι κλήσεις του Πογέτ για το Καζακστάν με φόντο την πρόκριση στο Euro

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους στο παιχνίδι με το Καζακστάν (21/03, 21:45) κι εφόσον έρθει η πρόκριση στον τελικό εκτός έδρας απέναντι στο νικητή του αγώνα Γεωργία - Λουξεμβούργο. Εκτός ο Γιαννούλης, νέο πρόσωπο ο Τζόλης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σε πνεύμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας όλα τα θέματα, τα οποία αφορούν την Εθνική Ομάδα, ιδιαιτέρως δε αυτά που αφορούν τους επερχόμενους αγώνες για τα play-off πρόκρισης στο EURO 2024».