Την Κυριακή (17/3) στη Νέα Σμύρνη η πρώτη συνάντηση των διεθνών ενόψει Καζακστάν
i

©intime

Την Κυριακή (17/3) στη Νέα Σμύρνη η πρώτη συνάντηση των διεθνών ενόψει Καζακστάν

Δημήτρης Χούπης 09:20 - 17.03.2024

Την Κυριακή (17/3) στις 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα γίνει η πρώτη συνάντηση των διεθνών ενόψει του Καζακστάν.

Σε ρυθμούς Καζακστάν μπαίνουν σιγά σιγά οι διεθνείς. Η Εθνική ομάδα αρχίζει σήμερα (17/3) την προετοιμασία ενόψει του ημιτελικού των playoffs του Euro 2024 και ιδανικά για τον τελικό, όπου θα βρει απέναντι ή το Λουξεμβούργο ή τη Γεωργία.

Η πρώτη συνάντηση των παικτών λοιπόν θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 17:30 στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με τον Γκουστάβο Πογέτ να έχει μεγάλη ανυπομονησία για να ξεκινήσει δουλειά ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν την ερχόμενη Πέμπτη (21/3) στην OPAP Arena.

Στόχος της «γαλανόλευκης» είναι να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τον τελικό, όπου εκεί θα παίξει εκτός έδρας. Σε περίπτωση που επικρατήσει και στον τελικό, τότε θα προκριθεί στο Euro της Γερμανίας, για πρώτη φορά μετά το 2012, ενώ θα δώσει το παρών σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Μάλιστα σε περίπτωση που προκριθεί θα βρεθεί στον έκτο όμιλο μαζί με Πορτογαλία, Τσεχία και Τουρκία. Σήμερα λοιπόν στην πρώτη προπόνηση δεν θα είναι όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, αλλά οι εν Ελλάδι διεθνείς και μερικοί από το εξωτερικό.

Μέχρι και την Τρίτη οι προπονήσεις θα γίνονται στη Νέα Σμύρνη, ενώ η τελευταία προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ. Αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περάσει το εμπόδιο του Καζακστάν, τότε οι προπονήσεις θα γίνονται στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.