Με απουσίες αλλά και επιστροφές κόντρα στην ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Με απουσίες αλλά και επιστροφές κόντρα στην ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:50 - 20.01.2024

Ο Ατρόμητος θα έχει αρκετές απουσίες αλλά και επιστροφές κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Σάσα Ίλιτς να γνωστοποιεί την αποστολή της ομάδας.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει το απόγευμα της Κυριακής ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται στην έδρα του την ΑΕΚ. Ο Σάσα Ίλιτς γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας του, η οποία περιλαμβάνει τόσο απουσίες όσο και επιστροφές. 

Ειδικότερα, Ρομπάιγ, Τζαβέλλας και Γιουμπιτάνα προστέθηκαν ξανά στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, ενώ εκτός έμειναν οι διεθνείς Κεσχρίντα - Καμαρά και ο τιμωρημένος Φριντζόνσον

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (21/1, 17:30) στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Η ΑΕΚ θα το ψάξει μέχρι τέλους για μεταγραφική κίνηση, με ακραίο μεσοεπιθετικό και δεξί μπακ στο κάδρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:44 - 19.01.2024

Η ΑΕΚ θα το ψάξει μέχρι τέλους για μεταγραφική κίνηση, με ακραίο μεσοεπιθετικό και δεξί μπακ στο κάδρο

Εξακολουθεί η ΑΕΚ να είναι έντονα ενεργή και να κάνει προσπάθειες προκειμένου να κλείσει μεταγραφές μέχρι τέλος Γενάρη, μέσα σ' ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο προϋποθέσεων.

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Εκτός έμειναν οι διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά, ο τιμωρημένος Φριντζόνσον που συνεχίζει να προπονείται ατομικά ανεβάζοντας ρυθμούς, οι Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρας που έχουν μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι».