Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ατρόμητος

Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:14 - 02.03.2024

Αρκετές απουσίες θα έχει ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Σάσα Ίλιτς να γνωστοποιεί την αποστολή της ομάδας του.

Στα Γιάννενα ολοκληρώνει ο Ατρόμητος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την κανονική περίοδο της Stoiximan Super League, αντιμετωπίζοντας στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ. Σε αυτή την αναμέτρηση ο Σάσα Ίλιτς καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, με τον Σέρβο τεχνικό να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας του.

Σε αυτή δεν θα βρίσκονται οι Τζαβέλλας και Βαλένσια, οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εδώ και τρεις εβδομάδες. Τιμωρημένοι είναι επίσης οι Κεσχρίντα, Ντε Μποκ και Γιουμπιτάνα, ενώ εκτός τέθηκαν επιπλέον ο Λούκας Ασεβέδο, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και ο Γκαετάν Ρομπάιγ που αποκόμισε χτύπημα μετά την τελευταία προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3/3, 19:30) στους «Ζωσιμάδες» για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Τετάρτη επικυρώνεται η βαθμολογία της Stoiximan Super League και ορίζονται οι αγώνες Play Offs και Play Outs
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:41 - 02.03.2024

Τετάρτη επικυρώνεται η βαθμολογία της Stoiximan Super League και ορίζονται οι αγώνες Play Offs και Play Outs

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (06/03) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, με κεντρικό θέμα τον ορισμό αγώνων για τα Play Offs και των Play Outs και την επικύρωση της βαθμολογίας.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Αθανασίου, Πομόνης, Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Φριντζόνσον Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Καμαρά, Βρακάς, Ντιρκς, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας, Τριμμάτης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λούκας Ασεβέδο που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ο Γκαετάν Ρομπάιγ (χτύπημα στην τελευταία προπόνηση) ενώ τιμωρημένοι είναι οι Γιουμπιτάνα (κόκκινη κάρτα κόντρα στη Λαμία), Ντε Μποκ, Τζαβέλλας, Βαλένσια, Κεσχρίντα».